Logo

Nex Pur kast 201x234cm

10 people are also interested

Helaas is dit artikel niet in het door u gewenste land leverbaar. Neem voor meer informatie a.u.b. contact op met onze klantenservice

of direct naar
Pakketten vanaf € 100 gratis verzending in Nederland
Expeditiegoederen vanaf € 1200 gratis verzending in Nederland
Korting bij vooruitbetaling

Productbeschrijving

De Nex Pur kast 201 x 234 cm werd door de eigen designers van het merk Piure ontworpen.

Het Duitse Piure staat bekend om zijn modulair op te bouwen kastensystemen. In de Nex-collectie heeft u een ruime keuze uit kledingkasten, wandkasten voor uw woning of werkkamer, sideboards, lage ladenkasten en meubilair speciaal voor uw werkplek. Deze mooie Nex Pur kast 201 x 234 cm is een garderobekast met vier deuren en twee aparte kastruimtes. U kunt met de modules uit de Nex Pur-lijn uw slaapkamer of kledingruimte geheel naar eigen behoefte inrichten.

De strak vormgegeven kast is gemaakt van hoogwaardig mdf dat een duurzame en lichtgekleurde laklaag heeft gekregen. Elke deur is voorzien van een dunne metalen klink, die in het plaatwerk verwerkt zit. Iedere kledingkast is uitgerust met een stevige metalen stang, waaraan u jurken en jasjes kunt ophangen. Deze garderobekast heeft een diepte van 62,2 cm, waardoor ook breed uitgevallen kleding volledig vrij kan uithangen. Elk van de twee kastruimtes is bovendien voorzien van twee in hoogte te verstellen planken, waar u kleding kwijt kunt die u het liefst opgevouwen bewaart. Door zijn uiterst strakke en ingetogen vormgeving past deze Nex Pur kast 201 x 234 cm in vrijwel elk interieur.?


Productdetails
Artikel-ID 171007
Fabrikant Piure
Designer Anna Gasparini
Collectie Piure Nex Pur
Kleurenwit RAL 9016/houtvezelplaat mat gelakt
Materiaalhoutvezelplaat, metaal
AfmetingBreedte: 201.3cm
Hoogte: 234cm
Diepte: 62.2cm

Reviews

Jouw project - onze professionele realisatie
Kun je de gewenste versie van dit product niet vinden? Of wil je een grotere hoeveelheid bestellen? Wij bieden oplossingen op maat en ondersteunen je met individuele meubelstukken, kameroplossingen of totaalconcepten. Bespreek de mogelijkheden van je project met ons team "Ambiente Projects".