Voor u! Kosteloze verzending vanaf 100 € (met uitzondering van expeditiegoederen)
Winter SALE: Nu tot 50% korting
 Logo

Charly Floor bodemventilator


Helaas is dit artikel niet in het door u gewenste land leverbaar. Neem voor meer informatie a.u.b. contact op met onze klantenservice

Pakketten vanaf € 100 gratis verzending in Nederland
Expeditiegoederen vanaf € 1200 gratis verzending in Nederland

Korting bij vooruitbetaling

Productbeschrijving
De Charly Floor bodemventilator werd ontworpen door designer Matti Walker voor het internationaal erkende merk Stadler Form.

Deze ventilator stroomlijnt dynamische vormen en provocerende lijnen tot een samenhangend stuk. De meeste ventilatoren gebruiken vier bladen om een gelijkstroom van lucht te creëren. Charly's drie aluminiumbladen gedragen zich op dezelfde manier als een vliegtuigpropeller, waardoor een allesomvattende stroom wordt gecreëerd.

De Charly Floor bodemventilator is van hoge kwaliteit, gebouwd om lang mee te gaan en zeer stijlvol. Deze vloerventilator is gemaakt in Zwitserland en kan met drie aluminiumbladen tot 81.000 kubieke voet lucht per uur verschuiven. Dankzij de afgeronde zinkbasis blijft de Charly stevig verankerd op de grond, terwijl zijn tilt nog steeds instelbaar is. De ventilator heeft drie snelheden en een oscillatiefunctie. Dit product is gemaakt van alle metalen componenten, waaronder zink, aluminium en roestvrij staal.

De Charly Floor bodemventilator heeft al een cultstatus bereikt. De uitzonderlijke windmachine is uitgerust met oscillatie, waardoor de koele lucht gestaag in de ruimte wordt verdeeld. Een verfrissend briesje of een stevige wind, deze vloerventilator draait er zijn hand niet voor om. Het gereduceerde ontwerp met een slanke, afgeronde en solide basis van zinkspuitgieten betekent dat de ventilator geschikt is voor elke gelegenheid.

Productdetails
Artikel-ID 159509
Fabrikant Stadler Form
Designer Matti Walker
Collectie Stadler Form Charly
Kleuren metaal/oscillatie/3 vleugel aluminium
Materiaal zink, aluminium, staal
Afmeting Lengte: 45cm
Breedte: 28cm
Hoogte: 47.2cm
Gewicht 4.5kg

Technische productdetails
Diversen iF DESIGN AWARD 2016

SYSTEM: AC fan
OUTPUT (UP TO): 6'000 m³ air/h
ROOM SIZE (UP TO): 50 m² / 125 m³
OUTPUT LEVELS: 3

FEATURES:
Three speed levels
Adjustable inclination
With oscillation
Easy cleaning of fan blades

POWER CONSUMPTION: 36 – 60 W
DIMENSIONS (W/H/D): 450 x 472 x 280 mm
WEIGHT: 4.5 kg
SOUND LEVEL:

Wij voeren alle artikelen van dit merk. Kunt u een artikel niet vinden of u wenst een individuele aanbieding, stuur ons dan een aanvraag.