Voor u! Kosteloze verzending vanaf 100 € (met uitzondering van expeditiegoederen)
Winter SALE: Nu tot 50% korting
 Logo

Charly Little tafelventilator


Helaas is dit artikel niet in het door u gewenste land leverbaar. Neem voor meer informatie a.u.b. contact op met onze klantenservice

Pakketten vanaf € 100 gratis verzending in Nederland
Expeditiegoederen vanaf € 1200 gratis verzending in Nederland

Korting bij vooruitbetaling

Productbeschrijving
De Charly Little tafelventilator werd voor Stadler Form ontworpen.

Deze bijzonder vormgegeven ventilator is niet alleen een praktisch gebruiksvoorwerp, maar ook nog eens een optisch zeer fraai uitgewerkt designobject. In het interieur van een stijlvol ingerichte moderne woning is deze tafelventilator een aantrekkelijke blikvanger met een koele look die nog het meest doet denken aan de tradities binnen het industrieel design. Daarnaast doet dit designproduct ook nog eens uitstekend waar hij voor bedoeld is. U kunt dit model mooi combineren met de Charly - Bodemventilator en de Charly - Standard ventilator die door dezelfde fabrikant geleverd worden.

Stadler Form is een designproducent uit Zwitserland. Het merk werd opgericht door Martin Stadler, een hoogopgeleide designer met een ultiem gevoel voor trends, schoonheid en kwaliteit. Voor zijn eigen merk werkt hij samen met technisch specialisten, vormgevers, kunstenaars en designers als Carlo Borer, Kurt Zimmerli, Matti Walker en Fabian Zimmerli. Dit professionele team werkt samen aan de ontwikkeling van onder andere hoogwaardige huishoudelijke producten met unieke uiterlijke kenmerken. Er werden door het merk belangrijke designprijzen zoals de iF Design Award gewonnen.

De Charly Little tafelventilator is gemaakt van duurzaam metaal en kan eenvoudig besteld worden in de online winkel van AmbienteDirect.

Productdetails
Artikel-ID 159513
Fabrikant Stadler Form
Designer Matti Walker
Collectie Stadler Form Charly
Kleuren metaal/oscillatie/3 vleugel aluminium
Materiaal zink, aluminium, staal
Afmeting Lengte: 35.2cm
Breedte: 27cm
Hoogte: 39.5cm
Gewicht 3.5kg

Technische productdetails
Diversen iF DESIGN AWARD 2016

SYSTEM: AC fan
OUTPUT (UP TO): 3'300 m³ air/h
ROOM SIZE (UP TO): 40 m² / 100 m³
OUTPUT LEVELS: 3

FEATURES:
Three speed levels
Adjustable inclination
With oscillation
Easy cleaning of fan blades

POWER CONSUMPTION: 25 – 45 W
DIMENSIONS (W/H/D): 352 x 395 x 270 mm
WEIGHT: 3.5 kg
SOUND LEVEL:

Wij voeren alle artikelen van dit merk. Kunt u een artikel niet vinden of u wenst een individuele aanbieding, stuur ons dan een aanvraag.