String systeem Outdoor staande opbergrek 58x85x30cm

€ 678,00
4-6 weken
2 people are also interested
1 ontwerp:
String systeem Outdoor staande opbergrek / zilver/gegalvaniseerd/zonder haken /bxhxd 58x85x30cm
Individueel configureren
of direct naar
Pakketten vanaf € 100 gratis verzending in Nederland
Expeditiegoederen vanaf € 1200 gratis verzending in Nederland
Korting bij vooruitbetaling

Productbeschrijving

Het String System Outdoor staande opbergrek 58x85x30cm werd door Anna von Schewen en Björn Dahlström voor het merk String ontworpen. De oprichter van deze firma, Nisse Strinning, creëerde in 1949 een modulair kastensysteem, waarbij vooral de laddervormige zijkanten opvielen. Von Schewen en Dahlström gebruikten dit klassieke systeem als basis voor hun modulaire kastensysteem voor uw tuin en tuinterras. Het String System Outdoor staande opbergrek 58x85x30cm is ideaal voor mensen die van tuinieren hun passie hebben gemaakt en al het tuingereedschap netjes en geordend willen houden. Gebruik dit String System Outdoor staande opbergrek 58x85x30cm als solitaire module, of bouw hem uit met andere opties uit deze lijn.

Het String System Outdoor staande opbergrek 58x85x30cm is gemaakt van gegalvaniseerd staal van zeer goede kwaliteit. Een beschermende coating maakt het staal geschikt voor buitengebruik, waardoor u geen last zult hebben van corrosie. De planken van plaatstaal hebben diverse gaten in hun bodem, om overtollig water af te voeren als u tuinplanten wilt verpotten. Dit rek heeft vier poten die individueel verstelbaar zijn, zodat uw kast ook op een ongelijk tuinterras waterpas kan staan. In deze basismodule krijgt u één rek met een hogere opstaande rand en één rek met een lagere rand. Ook krijgt u een achterwand met drie enkele haken en twee dubbele haken.


Productdetails
Artikel-ID 254341
Fabrikant String
Designer Björn Dahlström , Anna von Schewen
Collectie String Systeem Outdoor
Kleurenzilver/gegalvaniseerd
Materiaalstaal
AfmetingBreedte: 58cm
Hoogte: 85cm
Diepte: 30cm

Technische productdetails
Verdere eigenschappenGeschikt voor buitengebruik Geschikt voor buitengebruik

Levering & Retouren
4-6 weken
Wijze van levering:
Standaard
30 dagen terugkeerbeleid

Reviews

Jouw project - onze professionele realisatie
Kun je de gewenste versie van dit product niet vinden? Of wil je een grotere hoeveelheid bestellen? Wij bieden oplossingen op maat en ondersteunen je met individuele meubelstukken, kameroplossingen of totaalconcepten. Bespreek de mogelijkheden van je project met ons team "Ambiente Projects".