MR 516/1 bijzettafel

€ 1.445,85
4-6 weken
2 people are also interested
1 ontwerp:
MR 516/1 bijzettafel / transparant/helder glas/met extra glasplaat/H 38cm/Ø 70cm/kunststofglijders zwart/onderstel verchroomd stalen buis
of direct naar
Pakketten vanaf € 100 gratis verzending in Nederland
Expeditiegoederen vanaf € 1200 gratis verzending in Nederland
Korting bij vooruitbetaling

Productbeschrijving

De MR 516/1 bijzettafel is een onmiskenbaar ontwerp van designer Ludwig Mies van der Rohe voor het befaamde merk Thonet In de collecties van het wereldberoemde merk Thonet zijn de ontwerpen van Mies van der Rohe eenvoudig te herkennen. Niet alleen aan de letters MR in de productnaam, maar zeker ook door de consequente lijn die deze designer in zijn producten blijft doorvoeren. In de MR 516/1 bijzettafel is deze lijn dan ook zeer duidelijk waar te nemen in het inmiddels bekende gebogen stalen buizenframe dat de ruggengraat vormt voor het ontwerp.

Door gebruik te maken van gehard glas voor de tafelbladen, heeft de MR 516/1 bijzettafel een translucent karakter. Dit draagt bij aan een open beleving van de ruimte waarin de bijzettafel wordt geplaatst en dit geeft de tafel een luchtigheid die nergens ten koste gaat van het gebruiksdoel. Het onderste glazen blad doet uitstekend dienst als opbergruimte van lectuur en boeken. Door de hoogte van de tafel kan hij snel en overal worden bijgetrokken als daar behoefte aan is, maar zeker als permanent meubelstuk is de bijzettafel een smaakvolle toevoeging in uiteenlopende stijlen interieurs. Zoals u gewend bent van dit merk zijn bij de productie alleen de allerbeste materialen gebruikt.


Productdetails
Artikel-ID 160640
Fabrikant Thonet
Designer Ludwig Mies van der Rohe
Collectie Thonet MR
Kleurentransparant/helder glas/met extra glasplaat
Materiaalstaal, glas
AfmetingHoogte: 38cm
Doorsnee: 70cm
Gewicht17.6kg

Technische productdetails

Levering & Retouren
4-6 weken
Wijze van levering: Standaard
30 dagen terugkeerbeleid

Reviews

Jouw project - onze professionele realisatie
Kun je de gewenste versie van dit product niet vinden? Of wil je een grotere hoeveelheid bestellen? Wij bieden oplossingen op maat en ondersteunen je met individuele meubelstukken, kameroplossingen of totaalconcepten. Bespreek de mogelijkheden van je project met ons team "Ambiente Projects".

Uit dezelfde collectie

  • TransparentTransparent
Thonet
MR 517 bijzettafel
4-6 weken
€ 940,10
  • TransparentTransparent
Thonet
MR 516 bijzettafel
4-6 weken
€ 1.029,35
  • TransparentTransparent
Thonet
MR 517/1 bijzettafel
4-6 weken
€ 1.291,15
  • TransparentTransparent
Thonet
MR 515 bijzettafel
4-6 weken
€ 1.047,20