Speciale Prijs – Alen voor StyleClub-leden
Dit product is momenteel in de aanbieding voor een speciale prijs in onze exclusieve StyleClub. Wilt u van deze speciale prijs profiteren? Hier naar de aanmelding
tekening afmetingen

AC 5 Work - Bureaustoel zonder lendensteun

Design van Antonio Citterio
Artikel-ID 013658, gehele collectie weergeven

Productbeschrijving

De AC 5 Work - Bureaustoel zonder onderrugsteun werd ontworpen door de Italiaanse designer Antonio Citterio voor Vitra, een Zwitserse fabrikant van designmeubelen.

De AC 5 Work - Bureaustoel zonder onderrugsteun is gemaakt voor een ergonomisch kantoor waar werknemers in alle comfort kunnen werken. Voor een optimale houding kunt u de zitdiepte op uw lichaam afstemmen door het zitvlak te kantelen. Dankzij de wielen heeft u alle bewegingsvrijheid achter uw bureau. Deze stoel is gemaakt van hoogwaardige materialen zoals aluminium en polyurethaan. De totale hoogte is 101 cm, de zithoogte is 40 cm en de breedte van de stoel is 58,5 cm.

De Italiaanse ontwerper Antonio Citterio heeft Architectuur gestudeerd in zijn geboorteplaats Milaan. Sinds 1972 werkt hij vanuit zijn eigen designstudio. In het begin van zijn loopbaan heeft hij naam gemaakt met zijn zitbanken en stoelen. Later in zijn carrière houdt hij zich steeds meer bezig met bouwprojecten. Zo ontwierp hij het kantoor van Espirit in Milaan en het kantoor van Habitat in Londen. Hij won reeds twee keer de Compasso d'Oro.

Bij AmbienteDirect kunt u terecht voor een ruim aanbod aan designartikelen op het gebied van huis- en kantoorinrichting.

Pakketten vanaf € 100 gratis verzending in Nederland
Expeditiegoederen vanaf € 1200 gratis verzending in Nederland

Bij vooruitbetaling per bankoverschrijving ontvangt u 3% korting.

Productvarianten

AC 5 Work - Bureaustoel zonder lendensteun
AC 5 Work - Bureaustoel zonder lendensteun blauw / moorbruin / stof Hopsak / BxHxT 58,5x101x53cm / standaardzitting / onderstel gepolijst alu
6 weken
Informatie over levertijd
6 weken
€ 1.423,00*
AC 5 Work - Bureaustoel zonder lendensteun
AC 5 Work - Bureaustoel zonder lendensteun donkere blauw / moorbruin / stof Hopsak / BxHxT 58,5x101x53cm / standaardzitting / onderstel gepolijst alu
6 weken
Informatie over levertijd
6 weken
€ 1.423,00*

Afmetingen & Extra informatie

Kleurenblauw/moorbruin, donkere blauw/moorbruin (stof Hopsak)
Materiaalpolyurethaan, aluminium/polyamide, stof
AfmetingBreedte: 58.5cm
Hoogte: 101cm
Diepte: 53cm
Zithoogte: 40cm
Diversenmet zachte wielen
met aluminium ringarmleuningen

Wij voeren alle artikelen van dit merk. Kunt u een artikel niet vinden of u wenst een individuele aanbieding, stuur ons dan een aanvraag.

 
* Alle prijzen incl. BTW, excl. verzendkosten