Speciale Prijs – Alen voor StyleClub-leden
Dit product is momenteel in de aanbieding voor een speciale prijs in onze exclusieve StyleClub. Wilt u van deze speciale prijs profiteren? Hier naar de aanmelding
tekening afmetingen

EA 124 Alu Chair bureaudraaifauteuil zwart

Design van Ray Eames, Charles Eames
Artikel-ID 013688, gehele collectie weergeven

Productbeschrijving

De stijlvolle EA 124 Aluminium Chair - Draaifauteuil zwart werd door Ray en Charles Eames voor fabrikant Vitra ontworpen.

Deze Zwitserse designleverancier levert al vele jaren met succes de inmiddels tijdloze klassiekers van het ontwerpduo Charles en Ray Eames. Zij behoren tot de meest invloedrijke Amerikaanse ontwerpers van de vorige eeuw en wisten onder andere de Presidential Gold Medal en de Prix de Rome op hun naam te schrijven. In de EA-lijn vindt u naast deze zeer comfortabele EA 124 Aluminium Chair - Draaifauteuil zwart nog meer klassieke bureaustoelen, met of zonder wieltjes.

Deze niet-verrijdbare luxe bureaustoel heeft een stevig onderstel van poedergecoat aluminium. Onder de vier poten bevinden zich vilten glijnokken, zodat uw vloer intact blijft als u veel in uw stoel werkt. De geïntegreerde zitting en rugleuning zijn gemonteerd op een draaistang die in 360 graden te draaien is. Met een simpele hendel kunt u uw zitting en rugleuning in de gewenste positie kantelen. Deze draaistoel heeft een lage zithoogte van 30,5 cm en een zitdiepte van 78 cm. U gaat automatisch achteroverleunen en ervaart zo de uitstekende ondersteuning van de stoffen bekleding.

De EA 124 Aluminium Chair - Draaifauteuil zwart is ook zeer geschikt in een chique vergaderruimte. Kijkt u ook eens naar de andere stoelen uit de EA-lijn.

Pakketten vanaf € 100 gratis verzending in Nederland
Expeditiegoederen vanaf € 1200 gratis verzending in Nederland

Bij vooruitbetaling per bankoverschrijving ontvangt u 3% korting.

Productvarianten

EA 124 Aluminium Chair bureaudraaifauteuil zwart
Meer foto's
EA 124 Aluminium Chair bureaudraaifauteuil zwart warm grijs / turf bruin / zetel stof Hopsak 80 / ondertsel poedercoating zwart deep black / 65x98,5x78cm bxhxd
6 weken
Informatie over levertijd
6 weken
€ 2.810,00*

Afmetingen & Extra informatie

Kleurenwarm grijs / turf bruin/zetel stof Hopsak 80
Materiaalaluminium, stof
AfmetingBreedte: 65cm
Hoogte: 98.5cm
Diepte: 78cm
Zithoogte: 30.5cm

Wij voeren alle artikelen van dit merk. Kunt u een artikel niet vinden of u wenst een individuele aanbieding, stuur ons dan een aanvraag.

 
* Alle prijzen incl. BTW, excl. verzendkosten