Speciale Prijs – Alen voor StyleClub-leden
Dit product is momenteel in de aanbieding voor een speciale prijs in onze exclusieve StyleClub. Wilt u van deze speciale prijs profiteren? Hier naar de aanmelding
tekening afmetingen

ES 106 Soft Pad Chaise - Ligbed

Design van Ray Eames, Charles Eames
Artikel-ID 013306, gehele collectie weergeven

Productbeschrijving

Het comfortabele ES 106 Soft Pad Chaise - Ligbed werd door Charles en Ray Eames ontworpen en door Vitra opnieuw uitgebracht.

U hoeft geen Hollywood-ster te zijn om te mogen genieten van dit in het oog springende ligbed. Het wereldberoemde Amerikaanse ontwerpersechtpaar Charles en Ray Eames, winnaars van de Presidential God Medal, creëerden dit relaxbed speciaal voor de beroemde regisseur Billy Wilder. De Zwitserse designmeubelmaker Vitra verwierf de licentie om hem ook aan u te mogen aanbieden.

Het sierlijk gebogen ES 106 Soft Pad Chaise - Ligbed heeft een lengte van 192 cm, een zithoogte van 51 cm en een breedte van 45 cm. Hij staat stevig en stabiel op een frame van hoogwaardig gegoten aluminium, dat voorzien is van een mooie coating. Het ergonomisch gevormde liggedeelte heeft een polstering van vormvast en veerkrachtig polyurethaanschuim, bekleed met zacht en eersteklas leer. Bij dit ligbed krijgt u twee extra kussens waarvan u er een onder uw hoofd legt, de ander kunt gebruiken als extra ondersteuning voor uw rug of voeten.

Kijkt u ook eens naar de diverse stoelen uit de Soft Pad-collectie. U kunt ze bestellen in een verrijdbare of niet-verrijdbare uitvoering.

Pakketten vanaf € 100 gratis verzending in Nederland
Expeditiegoederen vanaf € 1200 gratis verzending in Nederland

Bij vooruitbetaling per bankoverschrijving ontvangt u 3% korting.

Productvarianten

ES 106 Soft Pad Chaise ligbed
Meer foto's
ES 106 Soft Pad Chaise ligbed zwart / zetel leer 66 / onderstel chocolade poedercoating / incl. 2 kussens
6 weken
Informatie over levertijd
6 weken
€ 5.220,00*

Afmetingen & Extra informatie

Kleurenzwart/zetel leer 66
Materiaalaluminium, leder
AfmetingLengte: 192cm
Breedte: 45cm
Hoogte: 73cm
Zithoogte: 51cm

Wij voeren alle artikelen van dit merk. Kunt u een artikel niet vinden of u wenst een individuele aanbieding, stuur ons dan een aanvraag.

 
* Alle prijzen incl. BTW, excl. verzendkosten