Speciale Prijs – Alen voor StyleClub-leden
Dit product is momenteel in de aanbieding voor een speciale prijs in onze exclusieve StyleClub. Wilt u van deze speciale prijs profiteren? Hier naar de aanmelding
tekening afmetingen

Grand Relax voetenbank

Design van Antonio Citterio
Artikel-ID 013717, gehele collectie weergeven

Productbeschrijving

Het Grand Relax voetenbankje werd ontworpen door designer Antonio Citterio voor het merk Vitra.

Antonio Cittera werkt sinds 1988 samen met Vitra, waarvoor hij onder de noemer Home Collection een reeks meubelen ontwierp. Daartoe behoort ook dit voetenbankje, dat oorspronkelijk is bedoeld voor bij de Grand Relax Fauteuil.

De voetenbank heeft dezelfde breedte als de fauteuil, is tevens uitgevoerd met een kussen op het onderstel en is verkrijgbaar in dezelfde kleuren. De combinatie van fauteuil en voetenbank nodigt uit om er in te gaan zitten, lekker weg te zakken in de zachte kussens en uw benen ontspannen op de even zachte voetenbank te leggen.

Het Grand Relax voetenbankje is gemaakt van hoogwaardige materialen. Het onderstel is gemaakt van onder druk gegoten aluminium, dat is gepolijst voor een glanzende afwerking. Citterio wilde het leder een verweerde uitstraling geven en koos om die reden voor zachte lederen kussens die na verloop van tijd lichte kreukels en craquelé vertonen. Zo ontstaat een unieke uitstraling, die extra cachet krijgt door de klassieke vorm. Het Grand Relax voetenbankje heeft een formaat van 60 x 60 cm. Veel ruimte dus om uw benen op te leggen, of om te dienen als extra zitelement in uw woonkamer.

Pakketten vanaf € 100 gratis verzending in Nederland
Expeditiegoederen vanaf € 1200 gratis verzending in Nederland

Bij vooruitbetaling per bankoverschrijving ontvangt u 3% korting.

Productvarianten

Grand Relax voetenbank
Grand Relax voetenbank cognac / zetel premium leer / voet onder druk gegoten aluminium gepolijst / 60x42,2x60cm bxhxd
6 weken
Informatie over levertijd
6 weken
€ 2.150,00*

Afmetingen & Extra informatie

Kleurencognac/zetel premium leer
Materiaalleer, PU-schuim, MDF, aluminium
AfmetingBreedte: 60cm
Hoogte: 42.2cm
Diepte: 60cm
Zithoogte: 42.2cm
Diversenmet glijnokken van vilt

Wij voeren alle artikelen van dit merk. Kunt u een artikel niet vinden of u wenst een individuele aanbieding, stuur ons dan een aanvraag.

 
* Alle prijzen incl. BTW, excl. verzendkosten