Landi Outdoor armleunstoel

€ 935,00
4-6 weken
2 people are also interested
1 ontwerp:
Landi Outdoor armleunstoel / aluminium/mat geanodiseerd/91 ponsgaten/51,5x79,5x65cm bxhxd/geleiders lichtgrijs TPE spuitgieten
of direct naar
Pakketten vanaf € 100 gratis verzending in Nederland
Expeditiegoederen vanaf € 1200 gratis verzending in Nederland
Korting bij vooruitbetaling

Productbeschrijving

De moderne Landi Outdoor armleunstoel is ontworpen door Hans Coray en nu te vinden bij het merk Vitra in de mooie designerscollectie.

De Zwitserse ontwerper staat bekend om de meubeldesigns in een simplistische en toch opvallende stijl. Hierin is goed te zien dat Coray zowel meubelmaker als kunstenaar is. In ieder ontwerp, waaronder ook in deze outdoor stoel, ziet u een unieke eenvoud, een pure elegantie en een opvallende look.

Het design voor deze tuinstoel werd al in 1939 gemaakt, maar nog altijd behoort het ontwerp tot de meest inspirerende designs in de wereld van tuinmeubilair. De prachtige Landi - Tuinfauteuil heeft een hoogte van 79,5 cm, een breedte van 51,5 cm en een diepte van 65 cm. Het praktische design zorgt ervoor dat meerdere stoelen gemakkelijk kunnen worden gestapeld. Deze klassieker is te herkennen aan het karakteristieke gatenpatroon en is volledig gemaakt uit sterk aluminium. De zitting van de Landi Outdoor armleunstoel is gemaakt uit één stuk, waardoor het zitcomfort aanzienlijk wordt verhoogd. De stoel wordt duurzaam vervaardigd en dit draagt uiteraard ook bij aan de enorme populariteit van deze tuinstoel.

Deze outdoor fauteuil siert uw buitenruimte als geen ander. Uiteraard zijn er nog diverse andere prachtige design tuinstoelen in het Vitra assortiment te vinden.


Productdetails
Artikel-ID 126074
Fabrikant Vitra
Designer Hans Coray
Kleurenaluminium/mat geanodiseerd/91 ponsgaten
Materiaalaluminium
AfmetingBreedte: 51.5cm
Hoogte: 79.5cm
Diepte: 65cm
Zithoogte: 47.5cm
Hoogte armleuning: 58.5cm
Hoogte rugleuning: 79.5cm

Technische productdetails
Verdere eigenschappenGeschikt voor buitengebruik Geschikt voor buitengebruik

Levering & Retouren
4-6 weken
Wijze van levering:
Standaard
30 dagen terugkeerbeleid

Reviews

Jouw project - onze professionele realisatie
Kun je de gewenste versie van dit product niet vinden? Of wil je een grotere hoeveelheid bestellen? Wij bieden oplossingen op maat en ondersteunen je met individuele meubelstukken, kameroplossingen of totaalconcepten. Bespreek de mogelijkheden van je project met ons team "Ambiente Projects".

Het past

  • Groen
  • Zwart
  • Grijs
  • Blauw
  • Wit
  • Geel
Fermob
Salsa tuin bijzettafel
op voorraad
€ 235,00