Woud Coupé Veritkaal - Wandrek

€ 439,00
3-4 weken
2 people are also interested
1 ontwerp:
Woud Coupé Veritkaal - Wandrek / wit/poedercoating/37x13.5x103cm lxbxh
of direct naar
Pakketten vanaf € 100 gratis verzending in Nederland
Expeditiegoederen vanaf € 1200 gratis verzending in Nederland
Korting bij vooruitbetaling

Productbeschrijving

De Woud Coupé Verticaal - Wandrek werd door designbureau Poiat voor het merk Woud ontworpen. Het Finse ontwerpbureau Poiat is opgericht door Timo Mikkonen en Antti Rouhunkoski. Samen hebben ze een aantal onderscheidingen gewonnen. Bij de creatie van dit minimalistische Woud Coupé Verticaal - Wandrek en de andere wandrekken uit dezelfde lijn, lieten beide designers zich inspireren door het uiterlijk van dakdragers van klassieke auto's. Het resultaat is een fraai ogend wandrek met een open structuur, ideaal om mooie kunstvoorwerpen, boeken of fotolijstjes in tentoon te stellen. Gebruikt u de wandrekken van de Coupé-lijn om uw eigen wand vorm te geven.

De Woud Coupé Verticaal - Wandrek is gemaakt van eerste kwaliteit metaal, met een mooie lichtgekleurde poedercoating. Deze module geeft u zes draagplanken van elk 37 cm lengte en 13,5 cm breedte. Door de kwaliteit van het materiaal en de solide constructie van dit wandrek, krijgt u een open kastruimte met een grote draagkracht. De mooie afgeronde vormen van het draagframe maken de ook visueel aantrekkelijk. De hoogte van de Woud Coupé Verticaal - Wandrek bedraagt 103 cm. U bevestigt hem eenvoudig en snel aan uw muur met de cilindervormige muurbevestigingen. Kijkt u ook eens naar handige accessoires voor uw wandrek, zoals bijpassende kleerhangers.


Productdetails
Artikel-ID 139639
Fabrikant Woud
Designer Ian Mcintyre
Collectie Woud Coupé
Kleurenwit/poedercoating
MateriaalMetaal, gepoedercoat
AfmetingLengte: 37cm
Breedte: 13.5cm
Hoogte: 103cm
Gewicht6kg

Levering & Retouren
3-4 weken
Wijze van levering: Standaard
30 dagen terugkeerbeleid

Reviews

Selecteer accessoires
Jouw project - onze professionele realisatie
Kun je de gewenste versie van dit product niet vinden? Of wil je een grotere hoeveelheid bestellen? Wij bieden oplossingen op maat en ondersteunen je met individuele meubelstukken, kameroplossingen of totaalconcepten. Bespreek de mogelijkheden van je project met ons team "Ambiente Projects".

Het past