Easy Irony 1 boekenplank

€ 3.449,00
4-6 weken
2 people are also interested
1 ontwerp:
Easy Irony 1 boekenplank / zwart/104x34x226cm lxbxh
of direct naar
Pakketten vanaf € 100 gratis verzending in Nederland
Expeditiegoederen vanaf € 1200 gratis verzending in Nederland
Korting bij vooruitbetaling

Productbeschrijving

De Easy Irony 1 boekenplank is ontworpen door Maurizio Peregalli voor het merk Zeus. Peregalli is onlosmakelijk met het label verbonden. Behalve dat hij in 1984 een van de oprichters was en sindsdien talloze designs voor Zeus heeft gecreëerd, is hij er tevens werkzaam als CEO en belangrijkste artdirector. Het oeuvre van Maurizio Peregalli kenmerkt zich door minimalistische ontwerpen, waarbij vaak gebruik wordt gemaakt van industriële materialen. De Irony-kast representeert zijn werk dan ook uitstekend.

Doordat de Easy Irony 1 boekenplank ontdaan is van overbodige elementen, komt functionaliteit op de eerste plaats. Het frame bestaat uit een constructie van vierkante stalen buizen. Hierin zijn zes, veelal open, lagen van staalplaat aangebracht. Eén ervan is voorzien van een achterwand en een andere laag heeft daarnaast een afneembare afsluitklep. Bovenin is ruimte gereserveerd voor een klein opbergvak. De staalplaten zijn in verschillende kleuren afgewerkt.

De open lagen hebben een breedte van 104 cm, hoogte van 36 cm en diepte van 34 cm. Waar zich zij- en achterwanden bevinden, wijken deze maten enigszins af. De Easy Irony 1 boekenplank heeft een hoogte van 226 cm. Peregalli ontwierp het product in 2015-2017 en heeft verschillende varianten uitgebracht. Doordat de meeste Irony-kasten overeenkomstige afmetingen hebben, zijn ze goed met elkaar te combineren.


Productdetails
Artikel-ID 316900
Fabrikant Zeus
Designer Maurizio Peregalli
Collectie Zeus Easy Irony
Kleurenzwart
Materiaalvierkante stalen buis, staalplaat
AfmetingLengte: 104cm
Breedte: 34cm
Hoogte: 226cm
Duurzaamheid bestaat uit ten minste 50% gerecycleerde materialen 

Levering & Retouren
4-6 weken
Wijze van levering:
Levering tot aan de voordeur

Levering tot aan de voordeur:
 

Inbegrepen
  • Volgen van zendingen
  • Telefonische overeenkomst over de leveringsdatum
  • Levering aan de voordeur

Niet inbegrepen:
  • Transport in uw woning
  • Verwijdering van verpakkingen en pallets
30 dagen terugkeerbeleid

Reviews

Jouw project - onze professionele realisatie
Kun je de gewenste versie van dit product niet vinden? Of wil je een grotere hoeveelheid bestellen? Wij bieden oplossingen op maat en ondersteunen je met individuele meubelstukken, kameroplossingen of totaalconcepten. Bespreek de mogelijkheden van je project met ons team "Ambiente Projects".