Fiore 139 wand-/ plafondlamp

€ 382,00
OVP € 415,00
-8%
4-6 weken
2 people are also interested
1 ontwerp:
Fiore 139 wand-/ plafondlamp / transparant/Øxd 13.5x13cm/onderstel chroom
of direct naar

Productbeschrijving

De Fiore 139 - Wandlamp werd ontworpen door Marta Laudani en Marco Romanelli voor de fabrikant Oluce.

Dit fraaie ontwerp blinkt uit in eenvoud. Met name het materiaal is met zorg gekozen, daar deze lamp is vervaardigd uit geblazen glas en metaal. Dit zorgt enerzijds voor de nodige robuustheid en anderzijds voor elegantie. Geblazen glas zorgt voor lichtval die bijzonder zacht en helder is en dat ieder interieur toegevoegde waarde geeft. Deze wandlamp heeft een breedte van 13 cm en een doorsnee van 13,5 cm. Deze compactheid zorgt ervoor dat voor de lamp overal een plaatsje te vinden zal zijn. In de armatuur past verlichting die gerekend wordt tot de energie-efficiëntieklassen A tot F. De Fiore 139 - Wandlamp wordt geleverd met een halogeenkaars van 40 W in energie-efficiëntieklasse D. De wandlamp is zowel geschikt voor 220/240 V als voor 110 V.

Marta Laudani en Marco Romanelli werken al sinds 1988 samen via hun kantoren in Rome en Milaan. Hun ontwerpen zijn gepubliceerd in de meest bekende internationale magazines. Hun ontwerpen maakten ook deel uit van diverse tentoonstellingen waaronder de vermaarde Biennale of Architecture in Venetië. Mocht u door deze wandlamp geïnteresseerd zijn geraakt in het werk van dit fameuze duo, dan vindt u nog veel meer van hen in de assortiment van AmbienteDirect.


Productdetails
Artikel-ID 221438
Fabrikant Oluce
Designer Marco Romanelli , Marta Laudani
Collectie Oluce Fiore
Kleurentransparant
Materiaalgeblazen glas, verchroomd metaal
AfmetingDiepte: 13cm
Doorsnee: 13.5cm

Technische productdetails
Lichtmiddel1x Halogeen-Peer E14/4W - exclusief
KeurmerkVDE-keurmerk VDE-keurmerk
Italiaans keurmerk Italiaans keurmerk
CE-keurmerk CE-keurmerk
IsolatieBeschermklasse I Beschermklasse I
BeschermklasseIP20

Reviews

Jouw project - onze professionele realisatie
Kun je de gewenste versie van dit product niet vinden? Of wil je een grotere hoeveelheid bestellen? Wij bieden oplossingen op maat en ondersteunen je met individuele meubelstukken, kameroplossingen of totaalconcepten. Bespreek de mogelijkheden van je project met ons team "Ambiente Projects".

Het past

  • Wit
  • Zwart
  • Rood
Cassina
1 Fauteuil dossier basculant
4-6 weken
vanaf € 3.079,00