Alles over AmbienteDirect

Hartelijk welkom in de wereld van design

We zijn designpionieren in de online-wereld. Want AmbienteDirect is de eerste online-shop in het designsegment in Duitsland. Al in het jaar 1998 is ons bedrijf als leverancier van designmeubels, -lampen en –accessoires gestart, sindsdien zijn we continu gegroeid. Het grote aantal van meer dan 400.000 tevreden klanten laat zien dat we met ons pionierwerk  gelijk hebben. Wij versturen dagelijks exclusieve producten aan designliefhebbers in heel veel Europese landen. Om onze klanten steeds het beste aanbod te kunnen bieden werken we steeds aan ons en bieden onze service ook in vele verschillende talen aan. IMeer dan 25.000 producten liggen permanent opgeslagen in ons ultramodern logistiek centrum in Laatzen, zodat wij u snelle levertijden kunnen garanderen.

DE SLEUTEL VAN ONS SUCCES

  •  Eerlijke verkoopprijzen / alleen online-merkproducten
  • Zorgvuldige kwaliteitscontroles / hoge veiligheidsstandaards
  • Betrouwbare service / korte levertijden
  • State-of-the-art magazijn ten zuiden van Hannover

 

Lager

Ons speciaalgebied zijn exclusieve meubels, lampen en accessoires van gerenommeerde merken die we in onze online shop en in het AmbienteDirect Store in München aanbieden. We bieden een breed assortiment van klassieke tot trendsettende designs. Zo kunnen we voor iedere smaak bijzondere designartikelen bieden. In ons assortiment voeren we 200 internationale gerenommeerde merken zoals Vitra, Knoll of Cassina. Onze bijzondere competentie is het multi-channel-shopping: We willen met AmbienteDirect de exclusieve in- en outdoormerken een attractief, stijlvol platform bieden en tegelijkertijd veeleisende designgenieters de mogelijkheid geven de geliefde producten eenvoudig en ongecompliceerd op verschillende wegen – offline en online – te beleven en te kopen.

Onze Filosofie

Onze designwereld is gebaseerd op ervaring en competentie die we in de afgelopen jaren in het designsegment konden verzamelen. De drie zuilen van ons succes: exclusieve designproducten, comfortabel multi-channel-shopping en individuele service.

We bieden uitsluitend originele merkproducten die we tegen goede prijzen verkopen.We hechten daarbij zeer veel waarde aan kwaliteit: We bieden u alleen aan wat ons zelf bevalt en ons voor wat betreft design en verwerking overtuigt. Dat komt tot uiting in ons motto the home of modern living”. Want een moderne woning kenmerkt zich door het levensgevoel dat zijn bewoners weerspiegelt, waarbij aan de eisen voor wat betreft esthetiek en kwaliteit wordt voldaan.

Het multi-channelconcept is voor ons de beste weg om designliefhebbers zowel online als in de winkel hoogwaardige producten aan te kunnen bieden en hun een eenvoudige toegang tot onze designwereld mogelijk te maken.

Onze servicebelofte is gericht op professionaliteit, competentie en individualiteit. Een persoonlijk advies – via de service-hotline of direct ter plaatse in het AmbienteDirect Store – vinden we net zo belangrijk als een snelle, ongecompliceerde levering van onze producten. Hiervoor gebruiken wij een ultramodern magazijn ten zuiden van Hannover, dat op ongeveer 50.000 vierkante meter plaats biedt aan tienduizenden designerstukken. Onze online shop is voorzien van de modernste veiligheidsstandaards om het inkopen voor u niet alleen comfortabel, maar ook zo veilig mogelijk te maken.

Onze Onderscheidingen

2022
· "Top Shop 2022" in de categorie "Wonen" | Computer Bild
· "Beste online shops 2022" (Klanttevredenheid) - 2e plaats in de categorie "Designmeubels" | FOCUS
· "Duitsland's beste online shops" in de categorie “Designmeubels” | Handelsblatt
· Premium Online Shops 2022" in de categorie "Designer Furniture & Home Office" | DIE ZEIT

2021
· "Duitsland's Top Deal" (Klanttevredenheid) | FOCUS
· "Duitsland's beste online shops" - 3e plaats in de categorie “Designmeubels” | Handelsblatt

· "Beste online shop 2021" in de categorie "Designmeubels" | FOCUS
· "Top Shop 2021" in de categorie "Wonen" | Computer Bild
· "Beste online shops" - 2de plaats in de categorie "Topklasse meubelen" | Frans CAPITAL

Onze Mediapartners

AmbienteDirect werkt nauw samen met bekende tijdschrijften en portalen op het gebied van Living en Lifestyle.
Dit spreekt voor onze competentie op het gebied van design.

· AD
· Schöner Wohnen
· H.O.M.E
· ELLE Decoration
· Stylepark: Online-portal en tijdschrift voor design en architectuur