Betaalmoegelijkheden & voorwaarden

Betaalwijze Duitsland Frankrijk Oostenrijk Nederland Zwitserland Spanje Europese Unie
PayPal
PayPal: Later betalen
Creditcard
Vooruitbetaling door overschrijving
Kopen op rekening
Direct Banking
iDEAL

Vooruitbetaling door overschrijving

Bij vooruitbetaling per bank krijgt u 3% korting op de artikelwaarde. Nadat de bestelling is afgesloten krijgt u automatisch een orderbevestiging per e-mail met alle gegevens, incl. onze bankgegevens. Maakt u het bedrag zo snel mogelijk over, aangezien uw order pas na ontvangst van uw betaling wordt verwerkt. De artikelen worden na betalingsontvangst verstuurd.

Vergeet u niet bij het overmaken het ordernummer te vermelden dat u met de orderbevestiging per e-mail heeft gekregen (bv. Order 1000345).

PayPal

U kunt gebruik maken van de online betaalservice PayPal voor bestellingen tot een waarde van € 5000,-. U betaalt eenvoudig, veilig, snel en zonder verdere kosten. Uw bank- of creditcardgegevens zijn bij PayPal opgeslagen en u hoeft maar twee keer te klikken om te betalen, aangezien uw gegevens automatisch worden opgevraagd.  

Kopen op rekening

Betaal uw bestelling na ontvangst van de artikelen door het overmaken per bank. We bieden u deze service vanaf een bestelwaarde van € 50,- en tot € 3.000,- incl. BTW & leverkosten en op het moment alleen voor Duitsland en Oostenrijk aan. Voorwaarde is bovendien dat lever- en rekeningsadres van uw bestelling identiek zijn.

Maakt u het bedrag alleen over naar de bankrekening die op de rekening is vermeld, zodat we weten dat deze betaling bij uw bestelling hoort.

Creditcard

U kunt bij ons betalen met een creditcard. Wij accepteren American Express, Visa en MasterCard. Bij het betalingsproces worden de gekochte artikelen voor u gereserveerd. Voor bestellingen tot € 500,- wordt het totale bedrag direct van uw creditcard afgeschreven. Voor bestellingen van meer dan € 500,- wordt uw creditcard pas belast nadat uw goederen zijn verzonden.

American Express choice   Eurocard choice   VISA choice

Direct Banking

Betaling d.m.v. direct banking is veilig, snel en makkelijk. Ze wordt door onze dienstverleners afgehandeld die tevens betalingsontvangers zijn.

Uw betaling wordt direct aan ons doorgegevenen we kunnen onmiddellijk met de verwerking van uw order beginnen. Sneller & makkelijker gaat het niet! In Nederland werken wij samen met iDeal" en in België met "Belfius", "KBC online", "CBC online" en "Bancontact/Mr. Cash".