Pollock - Armleunstoel

€ 3.119,00
3-4 weken
0 people are also interested
1 ontwerp:
Pollock - Armleunstoel / zwart/64x70.5x66cm/armleuning zwart gelakt/zitkussen leer Velluto Pelle zwart/frame aluminium gepolijst
of direct naar
Pakketten vanaf € 100 gratis verzending in Nederland
Expeditiegoederen vanaf € 1200 gratis verzending in Nederland
Korting bij vooruitbetaling

Productbeschrijving

De Pollock Armleunstoel werd door designer Charles Pollock voor het merk Knoll International ontworpen.

Deze stoel is de eerste die Pollock ontwierp voor dit Amerikaanse designmerk, het is ook zijn beroemdste meubelstuk. Pollock ontwierp deze stoel, Model 657, in 1960 en tussen 1964 en 1979 was hij in productie. In die jaren was hij veelvuldig te zien in directiekamers in de Verenigde Staten. Daarnaast was hij te zien in de televisieserie Mad Men. In 2014 herintroduceerde Knoll deze iconische stoel. Hij is allang niet meer voorbehouden aan directiekamers van bedrijven, hij vindt ook zijn plek in de huiskamers van steeds meer designliefhebbers.

De Pollock Armleunstoel biedt een geraffineerde combinatie van materialen. Het frame van verchroomde buizen wordt bij elkaar gehouden door gelakte aluminium verbindingen en armleuningen. De lederen zitting bestaat uit één stuk, dat is bevestigd aan de voorzijde en aan de rugleuning. Het kussen biedt extra zitcomfort. De stoel is 64 cm breed, 70,5 cm hoog en 66 cm diep. Waar u de stoel ook neerzet, de Pollock Armleunstoel is alleen al door zijn iconische waarde een echte blikvanger, zeker in combinatie met Pollocks Executive Chair, die hij voor hetzelfde designmerk ontwierp.


Productdetails
Artikel-ID 224130
Fabrikant Knoll International
Designer Charles Pollock
Collectie Knoll International Pollock
Kleurenzwart/64x70.5x66cm/armleuning zwart gelakt
Materiaalaluminium, leer
AfmetingBreedte: 64cm
Hoogte: 70.5cm
Diepte: 66cm
Zithoogte: 41cm
Hoogte rugleuning: 70.5cm

Levering & Retouren
3-4 weken
Wijze van levering:
Standaard
30 dagen terugkeerbeleid

Reviews

Jouw project - onze professionele realisatie
Kun je de gewenste versie van dit product niet vinden? Of wil je een grotere hoeveelheid bestellen? Wij bieden oplossingen op maat en ondersteunen je met individuele meubelstukken, kameroplossingen of totaalconcepten. Bespreek de mogelijkheden van je project met ons team "Ambiente Projects".

Het past

  • TransparentTransparent
  • Grijs
Schönbuch
Jar - Set van 3 schaalen
2 weken
€ 312,00
  • Zwart
  • Beige
Montana
JW tafel rechthoekig
6 weken
vanaf € 2.989,00