Juuyo hanglamp

€ 1.049,00
3-4 weken
0 people are also interested
1 ontwerp:
Juuyo hanglamp / wit/perzik bloesem/gelakt/Ø 24cm
of direct naar

Productbeschrijving

De Juuyo - hanglamp werd door Lorenza Bozzoli voor Moooi ontworpen.

We mogen wel stellen dat dit een lamp is met een totaal uniek design dat u nog niet eerder heeft gezien. De lamp is gemaakt van geglazuurd keramiek en voorzien van een bijzondere afbeelding.

Lorenza Bozzoli begon haar carrière als modeontwerpster. Al snel bleek echter dat ze meer feeling had voor het ontwerpen van producten. Toch liet ze de mode-invloeden niet helemaal varen. In veel van haar designs zitten namelijk verwijzingen naar mode, of worden patronen gebruikt die je ook in kleding wel tegenkomt. Bijvoorbeeld ook bij deze Juuyo - hanglamp. Op het eerste oog een mooi vormgegeven, stijlvolle lamp, maar door de ontwerpster voorzien van een afbeelding die je ook op een mooie zomerjurk terug zou kunnen vinden. Het contrast werkt betoverend en maakt van deze lamp een heel bijzonder stuk.

De lampenkap heeft een doorsnee van 24 cm, hij is daarnaast ook 24 cm hoog. De zacht-futuristische look van deze lamp doet het heel mooi in uw huiskamer, maar is bijvoorbeeld ook een echte eyecatcher in een winkel of horecagelegenheid. Zoekt u een mooie lamp die lekker opvalt, dan is dit de lamp voor u.


Productdetails
Artikel-ID 231211
Fabrikant Moooi
Designer Lorenza Bozzoli
Kleurenwit/perzik bloesem/gelakt
Materiaalgeglazuurde keramische
AfmetingHoogte: 24cm
Doorsnee: 24cm
Doorsnee lampenkap: 24cm

Technische productdetails
Lichtmiddel1x Standaard-Peer E14/6W - exclusief

Reviews

Jouw project - onze professionele realisatie
Kun je de gewenste versie van dit product niet vinden? Of wil je een grotere hoeveelheid bestellen? Wij bieden oplossingen op maat en ondersteunen je met individuele meubelstukken, kameroplossingen of totaalconcepten. Bespreek de mogelijkheden van je project met ons team "Ambiente Projects".

Het past

  • BontgekleurdBontgekleurd
&Tradition
Shuffle MH1 bijzettafel
Verwachte levering: 08-05-2024
€ 431,00
OVP € 539,00
-20%
  • Zwart
Moooi
Rabbit Lamp tafellamp
3-4 weken
€ 589,00
  • Zwart
Kartell
Louis Ghost - Armleunstoel
2-3 weken
€ 367,00