Alleen in de StyleClub: tot -15% korting op alles* in onze pre summer sale! >> Nu aanmelden
Uitgezonderd artikelen van de categorie SALE (reeds meer dan 10% gereduceerde artikelen). Kan niet worden gecombineerd met andere promoties, vouchers of het inwisselen van reeds verzamelde StyleClub-punten. De korting is exclusief voor StyleClub-leden en is geldig tot en met 30 juni 2022. Uitgesloten zijn de merken Cane-Line, Cassina, Fast, Fermob, Gervasoni, Kartell, Moooi en Vitra.
Voor u! Kosteloze verzending vanaf 100 € (met uitzondering van expeditiegoederen)

Cadeaubon

Onze cadeaubonnen zijn het perfecte cadeau voor iedere gelegenheid

Accessoires, lampen of meubels? Geeft u individuele stijl cadeau met een cadeaubon van AmbienteDirect.

Bij ons kunt u online tussen een 50 euro, 100 euro en 200 euro cadeaubon kiezen. U krijgt een edele cadeaubon van ons per post toegestuurd. Heeft u haast of moet het een individuele cadeaubon zijn kunt u de code ook telefonisch of per e-mail aanvragen en spontaan designvreugde cadeau doen.

De cadeaubon heeft een eenmalige boncode die in het DesignHaus in München of online op www.ambientedirect.com na het kiezen van het gewenste product ingevuld en ingewisseld kan worden. Zo kan degene die de cadeaubon heeft gekregen zijn of haar persoonlijke wens vervullen – zonder aan tijd gebonden te zijn. Onze cadeaubonnen hebben namelijk geen beperkte geldigheidsduur.