Alleen in de StyleClub: tot -15% korting op alles* in onze pre summer sale! >> Nu aanmelden
Uitgezonderd artikelen van de categorie SALE (reeds meer dan 10% gereduceerde artikelen). Kan niet worden gecombineerd met andere promoties, vouchers of het inwisselen van reeds verzamelde StyleClub-punten. De korting is exclusief voor StyleClub-leden en is geldig tot en met 30 juni 2022. Uitgesloten zijn de merken Cane-Line, Cassina, Fast, Fermob, Gervasoni, Kartell, Moooi en Vitra.
Voor u! Kosteloze verzending vanaf 100 € (met uitzondering van expeditiegoederen)

Designer

In de designshop by AmbienteDirect.com vindt u een grote keuze aan designmeubels, -lampen,  designkeuken- en woonaccessoires van gerenommeerde interior designers. We presenteren u meer dan 500 internationale designers en hun creaties, waaronder Eero Aarnio, Arne Jacobsen, Karim Rashid, Patricia Urquiola en nog vele anderen. Verheugt u zich op designmeubels en woondesign op het hoogste niveau.

We hebben talrijke klassiekers en nieuwe producten in ons assortiment van bekende designers op het gebied van meubels, kasten, bedden, stoelen en banken, lampen, outdoor, tapijten, serviesgoed. Bovendien behoren talrijke producten tot ons reprertoire van accessoires-designers die zich op mooie en praktische voorwerpen voor de badkamer, woonruimtes en uw keuken hebben gespecialiseerd – laat u zich hier door ons overzicht van designers inspireren. Mocht u bepaalde creaties van een interior designer niet in onze shop vinden, deelt u het ons dan mee! Wij vervullen graag uw designwensen!

.

0

A

B

C

D

E

F

G

H

I

J

K

L

M

N

O

P

Q

R

S

T

U

V

W

X

Y

Z