25 jaar AmbienteDirect! Ontdek elke week nieuwe, exclusieve jubileumaanbiedingen! >> nu meedoen

De korting geldt uitsluitend voor StyleClub-leden van 10-04 tot 16-04-2023 om middernacht en alleen voor artikelen die tot en met 09 april 2023 aan het verlanglijstje zijn toegevoegd. De kortingen worden individueel per artikel gegeven en kunnen dus variëren in het bedrag afhankelijk van het gewenste artikel. Kan niet worden gecombineerd met andere aanbiedingen.

Voor u! Kosteloze verzending vanaf 100 € (met uitzondering van expeditiegoederen)

Designer

In de designshop by AmbienteDirect.com vindt u een grote keuze aan designmeubels, -lampen,  designkeuken- en woonaccessoires van gerenommeerde interior designers. We presenteren u meer dan 500 internationale designers en hun creaties, waaronder Eero Aarnio, Arne Jacobsen, Karim Rashid, Patricia Urquiola en nog vele anderen. Verheugt u zich op designmeubels en woondesign op het hoogste niveau.

We hebben talrijke klassiekers en nieuwe producten in ons assortiment van bekende designers op het gebied van meubels, kasten, bedden, stoelen en banken, lampen, outdoor, tapijten, serviesgoed. Bovendien behoren talrijke producten tot ons reprertoire van accessoires-designers die zich op mooie en praktische voorwerpen voor de badkamer, woonruimtes en uw keuken hebben gespecialiseerd – laat u zich hier door ons overzicht van designers inspireren. Mocht u bepaalde creaties van een interior designer niet in onze shop vinden, deelt u het ons dan mee! Wij vervullen graag uw designwensen!

.

0

A

B

C

D

E

F

G

H

I

J

K

L

M

N

O

P

Q

R

S

T

U

V

W

X

Y

Z