Set Focus Trio 30 Set Focus Trio 30

G
€ 1.616,00
Productgegevensblad
4-5 weken
0 people are also interested
1 ontwerp:
Set Focus Trio 30 Set Focus Trio 30 / zwart/3x scherm H x Ø 10x9cm/baldakijn H x Ø 4x30cm/LED 12W/1000lm/2200-2700K/CRI>90/fasedraaidimmer
of direct naar

Productbeschrijving

De makkelijk te richten Set Focus Trio 30 werd door designer Tobias Grau voor het naar hem genoemde merk GRAU ontworpen.

Als u een ruimte op een efficiënte manier wilt verlichten en daarbij ook variatie in uw lichtplan wilt aanbrengen, is deze set iets voor u. Elk van de drie spots van deze handige plafondlamp is onafhankelijk van de rest te richten, zodat geen hoek in uw woning onbelicht hoeft te blijven. U kunt met uw spots zorgen voor een heldere verlichting, of u maakt gebruik van de ingebouwde warmDIM-functie, waarmee u lichtintensiteit en lichtkleur kunt variëren, om zo een rustgevende sfeerverlichting te creëren.

De drie lampen zitten gemonteerd op een metalen baldakijn met een doorsnede van 30 cm. Zowel de baldakijn als de lampen zijn gemaakt van eerste kwaliteit metaal, in een lichte of donkere kleur. Elke lichtspot heeft een hoogte van 10 cm en een diameter van 9 cm. Als diffusor gebruikt de Set Focus Trio 30 kwalitatief zeer goed en transparant polycarbonaat. De lichtbron in elke spot is niet te vervangen en bestaat uit een led-eenheid van 12 W.

U kunt de spots van de Set Focus Trio 30 eenvoudig draaien of kantelen.


Productdetails
Artikel-ID 221638
Fabrikant GRAU
Designer Tobias Grau
Collectie GRAU Set Focus
Kleurenzwart
Materiaalmetaal, PC-glas
AfmetingHoogte: 10cm
Doorsnee: 9cm
Doorsnee baldakijn: 30cm
Doorsnee lampenkap: 9cm
Duurzaamheid

Technische productdetails
Energie-efficiëntieklasseG
Lichtmiddel3x LED-Unit FIX/12W - inclusief
Deze armatuur bevat ingebouwde LED-lampen. In de armatuur kunnen de LED-lampen niet worden vervangen.
KeurmerkCE-keurmerk CE-keurmerk
IsolatieBeschermklasse I Beschermklasse I
BeschermklasseIP20
Verdere eigenschappendimbaar
Documenten

Reviews

Jouw project - onze professionele realisatie
Kun je de gewenste versie van dit product niet vinden? Of wil je een grotere hoeveelheid bestellen? Wij bieden oplossingen op maat en ondersteunen je met individuele meubelstukken, kameroplossingen of totaalconcepten. Bespreek de mogelijkheden van je project met ons team "Ambiente Projects".