Scintilla AT1S150 plafondlamp

€ 310,00
1-2 weken
2 people are also interested
1 ontwerp:
Scintilla AT1S150 plafondlamp / transparant/chroom/lxbxh 16x5x19cm/gezandstraald
of direct naar

Productbeschrijving

De Scintilla AT1S150 plafondlamp werd door ontwerpersduo Piero and Livio Castiglioni ontworpen voor fabrikant Fontana Arte.

Klein maar zeer fijn, zou een perfecte omschrijving zijn van de Scintilla AT1S150 plafondlamp. Deze industrieel aandoende lamp heeft een kenmerkend modern design, dat door zijn eenvoud en basale vorm toch uitstekend in ieder interieur kan worden toegepast. In de uitvoering biedt Fontana Arte de keuze uit een nikkelen versie en een glanzend verchroomd stalen exemplaar. De gezandstraalde kap van de plafondlamp zorgt voor een diffuus licht en levert dankzij de meegeleverde halogeenlamp toch ruim voldoende lichtopbrengst om de lamp ook in ruimtes waar gewerkt moet worden op te kunnen hangen.

Door de Scintilla AT1S150 plafondlamp gegroepeerd op te hangen aan het plafond, ontstaat een fraai en transparant lichtspel dat keer op keer zal plezieren en verrassen. De hoge lichtopbrengst is nooit hinderlijk, omdat de witte glazen kappen een aangename lichtkleur opleveren. Wie toch wil kiezen voor een cleane industriële look, kan de transparante kap bestellen. Met een hoogte van 19 cm en een breedte van 16 cm is de lamp ook uitstekend te gebruiken in een wat kleinere ruimte. De diameter van de cilindervormige lampenkap is 5 cm.


Productdetails
Artikel-ID 220808
Fabrikant Fontana Arte
Designer Piero Castiglioni
Collectie Fontana Arte Scintilla
Kleurentransparant/chroom
Materiaalglas, metalen
AfmetingLengte: 16cm
Breedte: 5cm
Hoogte: 19cm

Technische productdetails
Lichtmiddel1x Halogeen-Staaf R7s/12W - inclusief
KeurmerkVDE-keurmerk VDE-keurmerk
Italiaans keurmerk Italiaans keurmerk
IsolatieBeschermklasse I Beschermklasse I
BeschermklasseIP20
Documenten

Reviews

Jouw project - onze professionele realisatie
Kun je de gewenste versie van dit product niet vinden? Of wil je een grotere hoeveelheid bestellen? Wij bieden oplossingen op maat en ondersteunen je met individuele meubelstukken, kameroplossingen of totaalconcepten. Bespreek de mogelijkheden van je project met ons team "Ambiente Projects".

Uit dezelfde collectie

  • TransparentTransparent
Fontana Arte
Scintilla AT1S300 plafondlamp
1-2 weken
€ 325,00
  • TransparentTransparent
Fontana Arte
Scintilla AT1P300 wandlamp
1-2 weken
€ 349,00