Bragi slaapbank met bijzettafel 265x181cm

€ 2.651,00
2-3 weken
7 people are also interested
1 ontwerp:
Bragi slaapbank met bijzettafel 265x181cm / lichtgrijs/stof 217 Flashtex Light Grey/bxhxd 238x72x181cm/onderstel staal zwart
of direct naar

Productbeschrijving

De Bragi slaapbank met bijzettafel 265 x 181 cm is ontworpen door Emil Højfeldt en Per Weiss voor het merk Innovation Living. Deze speciale slaapbank valt op doordat het model niet alleen beschikt over een bijzettafel, maar ook door de geïntegreerde lounger. Door de rugleuning naar beneden te klappen, is de Bragi slaapbank is eenvoudig te transformeren naar een volwaardig tweepersoonsbed van 200 x 140 cm breed. Wanneer de bank als sofa dienst doet, heeft hij een lengte van 88 cm waardoor u heerlijk kunt relaxen. U kunt de tafel en rugleuning ook in spiegelbeeld monteren.

De Bragi slaapbank met bijzettafel 265 x 181 cm heeft een zwart stalen frame met korte poten, beide uitgevoerd in een matte coating. Daarover zit een pocket spring matras gevuld met hoogwaardig schuim. De matras en twee losse kussens zijn bekleed met een zachte stof. De bijzettafel is gemaakt van gelakt eikenfineer en de toevoeging van hout geeft de slaapbank net nog wat extra karakter. Deze luxe slaapbank is zowel elegant als eigentijds. Het hoogwaardige ontwerp zorgt er voor dat deze multifunctionele slaapbank niet misstaat in een woonkamer. De Bragi slaapbank met bijzettafel 265 x 181 cm heeft een hoogte van 72 cm en de zithoogte is 38 cm. De hoogte van de armleuning is 60 cm.


Productdetails
Artikel-ID 250151
Fabrikant Innovation Living
Designer Emil Højfeldt , Per Weiss
Collectie Innovation Living Bragi
Kleurenlichtgrijs/stof 217 Flashtex Light Grey
Materiaalstaal, schuim, stof
AfmetingBreedte: 265cm
Hoogte: 72cm
Diepte: 181cm
Zithoogte: 38cm
Hoogte armleuning: 60cm
Gewicht127kg

Technische productdetails
Verdere eigenschappenuittrekbaar uittrekbaar
opvouwbaar opvouwbaar
Diversen

ligvlak: 140 x 200cm
maximaal ondersteund gewicht: 330kg

Documenten

Levering & Retouren
2-3 weken
Wijze van levering:
Levering tot aan de voordeur

Levering tot aan de voordeur:
 

Inbegrepen
  • Volgen van zendingen
  • Telefonische overeenkomst over de leveringsdatum
  • Levering aan de voordeur

Niet inbegrepen:
  • Transport in uw woning
  • Verwijdering van verpakkingen en pallets

Reviews

Jouw project - onze professionele realisatie
Kun je de gewenste versie van dit product niet vinden? Of wil je een grotere hoeveelheid bestellen? Wij bieden oplossingen op maat en ondersteunen je met individuele meubelstukken, kameroplossingen of totaalconcepten. Bespreek de mogelijkheden van je project met ons team "Ambiente Projects".