Lumiere XXL plafondlamp

€ 559,00
2-3 weken
3 people are also interested
1 ontwerp:
Lumiere XXL plafondlamp / wit/glanzend/h x Ø 13x34cm/G9 bol/2700K/2720lm/CRI>80/dimbaar via TRIAC
of direct naar

Productbeschrijving

De elegante Lumiere XXL plafondlamp werd door designer Rodolfo Dordoni voor het Italiaanse merk in designverlichting Foscarini ontworpen.

De eigentijdse lamp is een moderne herinterpretatie van het oorspronkelijke ontwerp uit 1990. De designlamp vangt de aandacht door zijn bijzondere, asymmetrische vorm. Waar de bovenkant recht is, loopt de onderzijde van de verlichtingsarmatuur schuin naar beneden. Het geeft de plafondlamp een speciale uitstraling. Het charisma van de lamp wordt versterkt door de mooie lichtverspreiding.

De Lumiere XXL plafondlamp is gemaakt van aluminium en geblazen glas, het kenmerk van het Italiaanse designlabel. De lamp voegt zich subtiel in de ruimte, met een hoogte van 13 cm en een diameter van de lampenkap van 34 cm. U kunt flexibel met het licht spelen. De designlamp kan zowel aan het plafond als aan de muur worden bevestigd. U kunt er ook voor kiezen om enkele Lumiere XXL lampen in een cluster op te hangen, voor een extra mooi visueel schouwspel.

Rodolfo Dordoni heeft zijn handtekening gezet onder een indrukwekkende serie Lumiere-lampen voor Foscarini. Naast de Lumiere XXL plafondlamp is er een Lumiere XXS plafondlamp met een kleinere doornede. U kunt deze lampen bij AmbienteDirect prachtig combineren met de verschillende Lumiere tafellampen.


Productdetails
Artikel-ID 301580
Fabrikant Foscarini
Designer Rodolfo Dordoni
Collectie Foscarini Lumiere
Kleurenwit/glanzend
Materiaalmondgeblazen glas, metaal
AfmetingHoogte: 13cm
Doorsnee: 34cm
Doorsnee lampenkap: 34cm
Gewicht3.4kg

Technische productdetails
KeurmerkEN-EC keurmerk EN-EC keurmerk
CE-keurmerk CE-keurmerk
IsolatieBeschermklasse II Beschermklasse II
BeschermklasseIP20
Documenten

Reviews