Stub bijzettafel eiken

€ 679,00
4-6 weken
3 people are also interested
1 ontwerp:
Stub bijzettafel eiken / eiken/gelakt/tafelblad glas/H 44,5cm / Ø 49cm
of direct naar

Productbeschrijving

De Stub bijzettafel eiken werd door Mette Schelde voor het merk Fritz Hansen ontworpen. Mette Schelde is een jonge Deense ontwerpster en architect, die al een aantal grote onderscheidingen heeft gewonnen. Ze liet zich voor haar Stub-lijn inspireren door het Deense platteland, waar na de kap van bomen altijd een aantal boomstronken blijven staan en zo onderdeel van het landschap worden. Stub is het Deense woord voor boomstronk. Deze Stub bijzettafel eiken maakt een ingetogen en natuurlijke indruk en is daarom bij veel verschillende interieurs gemakkelijk in te passen. Ook in een zakelijke omgeving komt deze bijzettafel uitstekend tot zijn recht, bijvoorbeeld in een loungehoek.

De Stub bijzettafel eiken heeft een hoogte van 44,5 cm. De tafelpoot is gemaakt van massief eikenhout wat een beetje taps toeloopt. Dit geeft deze tafel zijn organische uiterlijk, omdat u dit ook in de natuur zult zien. Het eikenhout heeft een beschermende laklaag gekregen waardoor de natuurlijke houtkleur en de nerfstructuur beter zichtbaar worden. Dit zorgt ervoor dat de Stub bijzettafel eiken charme en rust uitstraalt. Het tafelblad is cirkelvormig en heeft een diameter van 49 cm. Hij is gemaakt van transparant en hoogwaardig glas. Het tafelblad ligt op de eikenhouten poot en hoeft niet bevestigd te worden. In dezelfde serie vindt u ook een tafel van een andere houtsoort.


Productdetails
Artikel-ID 185461
Fabrikant Fritz Hansen
Designer Mette Schelde
Collectie Fritz Hansen Stub
Kleureneiken/gelakt
Materiaaleik, glas
AfmetingHoogte: 44.5cm
Doorsnee: 49cm

Reviews

Jouw project - onze professionele realisatie
Kun je de gewenste versie van dit product niet vinden? Of wil je een grotere hoeveelheid bestellen? Wij bieden oplossingen op maat en ondersteunen je met individuele meubelstukken, kameroplossingen of totaalconcepten. Bespreek de mogelijkheden van je project met ons team "Ambiente Projects".

Uit dezelfde collectie

  • Bruin
  • Zwart
Fritz Hansen
Stub bijzettafel essenhout
4-6 weken
€ 679,00