KATA tuinfauteuil inclusief kussens frame robinia

€ 2.393,00
2-4 weken
0 people are also interested
1 ontwerp:
KATA tuinfauteuil inclusief kussens frame robinia / LINEN - 3E00001/Micro-gewatteerde 3D gebreide stof/77x77,5x76cm lxbxh/frame Robinia L23
of direct naar

Productbeschrijving

De KATA tuinfauteuil inclusief kussens frame robinia werd door Altherr Deslié Park voor het merk Arper ontworpen. Altherr Deslié Park komt voort uit het beroemde Barcelonese designcollectief Lievore Altherr. Deze designstudio heeft al vele internationale prijzen op zijn naam geschreven. De royale KATA tuinfauteuil inclusief kussens frame robinia maakt deel uit van de KATA-lijn, waarbinnen u ook fauteuils en loungestoelen voor binnenshuis kunt vinden, naast andere tuinmeubelen. Door hun klassieke en charmante vormgeving is de kans zeer groot dat u ze zonder problemen in verschillende woonstijlen kunt inpassen.

De uitnodigende KATA tuinfauteuil inclusief kussens frame robinia heeft een relatief lage zithoogte van 37,5 cm. Met een dergelijke zithoogte gaat u automatisch achterover leunen, waarbij u de zeer goede ondersteuning van deze stoel kunt ervaren. De hoogte van de KATA tuinfauteuil inclusief kussens frame robinia is 76 cm, de breedte komt neer op 77 cm en in de diepte meet hij 77,5 cm. Op het eerste gezicht denkt u waarschijnlijk dat u te maken heeft met een houten frame. Echter, het frame is geheel gemaakt van robinia, een stof die bestaat uit volledig gerecyclede polyestervezels. Robinia is weersbestendig, - de stoel is dan ook geschikt voor buitengebruik - veerkrachtig en zeer sterk. Het zit- en ruggedeelte zijn het als het extra rugkussen gevuld met schuimmateriaal en bekleed met een textielsoort dat een mooi geometrisch patroon laat zien.


Productdetails
Artikel-ID 278128
Fabrikant Arper
Designer Altherr Désile Park
KleurenLINEN - 3E00001/Micro-gewatteerde 3D gebreide stof
Materiaalrobinia, stof gemaakt van gerecyclede polyestervezels
AfmetingLengte: 77cm
Breedte: 77.5cm
Hoogte: 76cm
Zithoogte: 37.5cm
Hoogte armleuning: 55cm
Hoogte rugleuning: 76cm
Gewicht10kg
Duurzaamheid · Hout van FSC-gecertificeerde productie
· bestaat uit ten minste 50% gerecycleerde materialen 

Technische productdetails
Verdere eigenschappenGeschikt voor buitengebruik Geschikt voor buitengebruik

Levering & Retouren
2-4 weken
Wijze van levering:
Levering tot aan de voordeur

Levering tot aan de voordeur:
 

Inbegrepen
  • Volgen van zendingen
  • Telefonische overeenkomst over de leveringsdatum
  • Levering aan de voordeur

Niet inbegrepen:
  • Transport in uw woning
  • Verwijdering van verpakkingen en pallets

Reviews

Jouw project - onze professionele realisatie
Kun je de gewenste versie van dit product niet vinden? Of wil je een grotere hoeveelheid bestellen? Wij bieden oplossingen op maat en ondersteunen je met individuele meubelstukken, kameroplossingen of totaalconcepten. Bespreek de mogelijkheden van je project met ons team "Ambiente Projects".

Uit dezelfde collectie