Convivio LED - Pendellamp

€ 649,00
OVP € 729,00
-11%
10-11 weken
4 people are also interested
1 ontwerp:
Convivio LED pendellamp / chroom/metaal/met transparante lens/lichtkleur 3000° K
of direct naar

Productbeschrijving

De Convivio led - Hanglamp werd ontworpen door Franco Bettonica en Mario Melocchi voor het Italiaanse designlabel Cini & Nils.

Cini & Nils is de eigen ontwerpstudio van Bettonica en Melocchi. Het label werd opgericht in 1969. Vandaag staat het al ruim veertig jaar garant voor verbeeldingsvolle ontwerpen en creaties. De lampen zijn geschikt voor zowel de privé-setting als voor zakelijke entourages. Ze onderscheiden zich door een combinatie van Italiaans vakmanschap en elegante esthetiek.

De Convivio led - Hanglamp heeft de vorm van een globe. De bovenkant bestaat uit verchroomd metaal en de onderkant uit een half transparante lens. Deze bijzondere vormgeving creëert een intieme persoonlijke verlichting. Levendig en intens wanneer de lamp hoog boven de eettafel hangt; precies en consistent boven een lange vergadertafel, en persoonlijk en gezellig wanneer de lamp laag boven een bartafel hangt.

De Convivio led - Hanglamp heeft een doorsnede van 11 cm en het hoogste ophangpunt bedraagt 250 cm. Met zijn strakke vormgeving en esthetische afwerking is de Convivio led plafondlamp de ultieme sfeermaker in elke zakelijke of privé-ruimte.


Productdetails
Artikel-ID 214858
Fabrikant Cini & Nils
Designer Luta Bettonica , Mario Melocchi
Collectie Cini & Nils Convivio
Kleurenchroom/metaal
Materiaalglas, metalen
AfmetingDoorsnee: 11cm
Lengte ophangpunt: 250cm

Technische productdetails
Lichtmiddel1x LED-Unit FIX/13W - inclusief
Deze armatuur bevat ingebouwde LED-lampen. In de armatuur kunnen de LED-lampen niet worden vervangen.

Levering & Retouren

Reviews

Jouw project - onze professionele realisatie
Kun je de gewenste versie van dit product niet vinden? Of wil je een grotere hoeveelheid bestellen? Wij bieden oplossingen op maat en ondersteunen je met individuele meubelstukken, kameroplossingen of totaalconcepten. Bespreek de mogelijkheden van je project met ons team "Ambiente Projects".