Le Soleil wandlamp

€ 309,00
2-3 weken
3 people are also interested
1 ontwerp:
Le Soleil wandlamp / wit/37x29x14cm bxhxd/Halo R7S Birne/16W/220-240V 50-60Hz/2700K/niet dimbaar
of direct naar

Productbeschrijving

De Le Soleil - Wandlamp werd door Vicente Garcia Jimenez voor Foscarini ontworpen.

Het is een lamp in een unieke stijl waar deze Spaanse ontwerper om bekend is. De lamp is gemaakt van polycarbonaat en verkrijgbaar in een drietal opvallende kleuren. De lamp is 36 cm lang, 14 cm breed en 29 cm hoog.

Vicente Garcia Jimenez is een ontwerper die altijd een drang heeft gehad om beter te worden. Hij begon zijn carrière in Barcelona, maar verhuisde naar het Italiaanse Udinese omdat hij het gevoel had dat hij daar zijn talent beter kon ontwikkelen. Inmiddels opereert hij alweer een aantal jaren vanuit Udinese en heeft hij naam gemaakt met zijn bijzondere designs. Hij richt zich voornamelijk op lampen, maar richt zich ook op meubels en installaties voor tentoonstellingen.

De Le Soleil - Wandlamp is een opvallende wandlamp die een uniek element toevoegt aan elke ruimte waar hij in wordt opgehangen. De lamp is ook verkrijgbaar als pendellamp. Door de variatie aan kleuren zijn deze lampen mooi met elkaar te combineren. Als u bij AmbienteDirect meer wil zien van Garcia Jimenez of Foscarini, dan kunt u dit altijd overzichtelijk bij elkaar vinden.


Productdetails
Artikel-ID 302083
Fabrikant Foscarini
Designer Vicente Garcia Jiménez
Collectie Foscarini Le Soleil
Kleurenwit
MateriaalPolycarbonaat
AfmetingBreedte: 37cm
Hoogte: 29cm
Diepte: 14cm
Gewicht1.9kg

Technische productdetails
KeurmerkVDE-keurmerk VDE-keurmerk
Italiaans keurmerk Italiaans keurmerk
EN-EC keurmerk EN-EC keurmerk
CE-keurmerk CE-keurmerk
IsolatieBeschermklasse II Beschermklasse II
BeschermklasseIP20

Reviews

Selecteer accessoires
Jouw project - onze professionele realisatie
Kun je de gewenste versie van dit product niet vinden? Of wil je een grotere hoeveelheid bestellen? Wij bieden oplossingen op maat en ondersteunen je met individuele meubelstukken, kameroplossingen of totaalconcepten. Bespreek de mogelijkheden van je project met ons team "Ambiente Projects".