Kettal

Kettal - Landscape zit/rugkussen
  • Zwart
Kettal
Landscape zit/rugkussen
op voorraad
€ 128,00
OVP € 195,00
-34%

Collecties van Kettal

Design en innovatie - deze twee principes vormen de basis van meubel- en tuinmeubelfabrikant Kettal sinds de oprichting van het bedrijf in 1964. Dit zijn zeker ook de reden waarom Kettal samenwerkt met wereldberoemde ontwerpers voor de ontwikkeling van nieuwe producten: de meubel- en tuinmeubelcollecties, ontworpen door Patricia Urquiola, Rodolfo Dordoni, Hella Jongerlius, Jasper Morrison, of Emiliana Design Studio stellen hoge eisen met betrekking tot creativiteit en individualiteit.
Uit deze samenwerkingen komen vele collecties van Kettal voort, die alle worden gekenmerkt door de hoge kwaliteit, tijdloosheid en functionaliteit van hun producten. Park Life overtuigde ons met zijn lange levensduur en directe ontwerp, zoals te zien is met de Park Life ligbed ontworpen door Jasper Morrison.
 
Bitta speelt heerlijk met de materialen aluminium, polyester, teakhout en steen. Op dezelfde manier combineert de Bitta ligzetel een frame van aluminium met een zitting van polyesterkoorden.
En Landscape verrukt iedereen die zijn of haar eigen tuinmeubelen wil ontwerpen: Pergola's kunnen volledig worden geconfigureerd worden en meubels van aluminium kunnen worden gepersonaliseerd naar wens. Vooral de Landscape fauteuil is een tijdloze klassieker.
Het bedrijf produceert niet alleen uniek mooie tuinstoelen, tuinbanken, ligstoelen, outdoor sofa's en tuintafels, maar ook accessoires zoals plantenbakken, outdoor tapijten, buitenlampen en open haarden maken deel uit van de stijlvolle Kettal selectie.
Kort na het begin van het millennium kocht Kettal, met hun hoofdkantoor en thuis in Barcelona, de merken Hugonet, Triconfort en Evolutif. Sindsdien werken ze samen als bedrijf onder de naam Grupo Kettal. Het bedrijf, bekend om zijn tijdloze en innovatieve meubelen en tuinmeubelen, hecht grote waarde aan uitgebreid onderzoek voor de ontwikkeling van nieuwe collecties - dit staat garant voor moderne en kwalitatief hoogwaardige producten, die altijd up-to-date zijn met de nieuwste technologie.
Kettal is ook bezorgd over de bescherming van het milieu: Voor hun meubelen en tuinmeubelen gebruiken ze uitsluitend milieuvriendelijke, weinig vervuilende, en recyclebare lakken, evenals hout van gecertificeerde kwekers. De productie vindt plaats in Spanje, Frankrijk en China
Tijdloos, innovatief, expressief en functioneel - dit is wat we de designhoogtepunten noemen door Kettal. Als u een van deze producten kiest, betekent dit dat u gevoel hebt voor creativiteit en exclusiviteit. Mis de kans niet om zelf unieke tuinmeubelen te hebben. Ze zijn zo gezellig en comfortabel dat ze zelfs in uw woonkamer zouden passen!