Moree

Verlicht interieur

Geven kamers dat ondefinieerbare beetje extra: Elegante, functionele, innovatieve lichtmeubels van Moree met moderne LED-techniek.

Collecties van Moree

Het Duitse merk Moree is gespecialiseerd in hoogwaardig verlicht meubilair, vervaardigd voor mensen met een liefde voor sensualiteit en het stedelijke leven. Heldere vormen en innovatieve materialen gaan samen met een fascinatie voor lichteffecten. Het label werkt samen met diverse gerenommeerde designers. De collectie bevat een breed scala aan verlichte tafels en zitmeubelen die zijn afgestemd op de horeca. Functionaliteit, duurzaamheid en stijlvol design staan garant voor het succes van de producten.

Moree meubels met verlichting

Bij AmbienteDirect vindt u onder meer Moree verlichte tafels, bars, stoelen en zitmeubelen. De karaktervolle lijn Pro Series omvat tafels in verschillende hoogten, zithoekelementen en decoratieve voorwerpen, zoals plantenpotten en champagnekoelers met indrukwekkende verlichting. Het verlichtingseffect wordt bereikt met behulp van multicolour led-technologie, draadloos aangedreven door oplaadbare batterijen. Om de hoogste kwaliteit te kunnen waarborgen gebruikt Moree uitsluitend hoogwaardige materialen zoals staal, aluminium, glas, hout en vilt. De doorschijnende polymeer composieten worden uitsluitend voor dit merk ontwikkeld en geproduceerd. Alle producten worden vervaardigd in Duitsland, voornamelijk in samenwerking met de Duitse partners.

De collectie van Moree bij AmbienteDirect

Een fraai voorbeeld van het typerende lichtdesign van dit merk zijn de Cube LED zitkubus en de Lounge Table 45/55 bijzettafel, beide in-house ontwerpen voor Moree.