Rosenthal

Fijnste porselein & meer

De mix van traditioneel vakmanschap en frisse ideeën maakt de tafel- en wooncultuur van Rosenthal zo bijzonder.

Rosenthal - Rosenthal Mesh kopje
  • Wit
Rosenthal
Rosenthal Mesh kopje
op voorraad
€ 14,60
OVP € 19,50
-25%

Collecties van Rosenthal

De naam Rosenthal is wereldwijd een begrip als het gaat om porselein uit Duitsland dat met vakmanschap op het hoogste niveau wordt geproduceerd. Sinds meer dan 130 jaar zijn de waardevolle producten een uiting van hoogwaardige tafelcultuur. Het bedrijf behoort sinds 2009 tot de Italiaanse concern-familie Sambonet Paderno Industrie S.p.A. Gedurende de gehele bedrijfsgeschiedenis werd waarde gehecht aan de samenwerking met kunstenaars en designers. Zo verrijkten bijvoorbeeld Walter Gropius, Patricia Urquiola en Christophe de la Fontaine de collecties met hun ontwerpen.

Ruime keuze aan Rosenthal-producten in de webshop

Hoewel het merk in eerste instantie vooral bekend stond vanwege hun huishoudelijke artikelen zoals het beroemde Rosenthal-servies is het assortiment in de loop van de jaren behoorlijk uitgebreid. Vele porseleinproducten geproduceerd door Rosenthal hebben zich tot designklassiekers ontwikkeld, zoals de Blown-vaas die door de Franse desinger Cédric Ragot ontworpen is. Door de samenwerking met internationale kunstenaars en doorlopende innovaties werd het bedrijf uit het Frankische Hof een trendsetter in modern productdesign.

Stijlvolle designproducten voor een luxueuze woonambiance

De tafel dekken met Rosenthal-servies is een uiting van een verfijnde woonstijl. Kies uit klassieke collecties of moderne producten die een design-georiënteerde inrichtingsstijl onderstrepen. Dek bijvoorbeeld uw tafel met meerdere Mesh-borden, die door de Spaanse designer Gemma Bernal ontworpen zijn. Ontdek de diverse mooie producten van het huis Rosenthal, waarmee u uw thuis een gevoel van exclusiviteit verleent.