Decomposé Light Sospensione hanglamp

€ 359,00
OVP € 400,00
-10%
3-4 weken
2 people are also interested
2 ontwerpen:
Decomposé Light Sospensione hanglamp / rook/h x Ø 74x9.8cm
of direct naar

Productbeschrijving

De Decomposé Light Sospensione hanglamp is ontworpen door Atelier Oï voor het merk Artemide. De drie designers van het Zwitserse Atelier Oï hebben meerdere prestigieuze awards gekregen voor hun tijdloze, pure en elegante ontwerpen die de zintuigen prikkelen. Daarbij onderzoeken ze constant de creatieve mogelijkheden van materialen, licht en de wederzijdse dynamiek.

De Decomposé Light Sospensione hanglamp doet denken aan een uitgerolde serpentine en roept positieve emoties op. Daarnaast is een spannende balans tussen verstilling en beweging geconstrueerd. De licht doorlatende ringetjes aan het uiteinde van de gladde aluminium kokervorm zijn verstelbaar zodat u zelf steeds een spel van licht en schaduw creëert. Het licht schijnt naar beneden en opzij, gefilterd door de ringen. U kunt de lamp in twee richtingen ophangen met de ringen boven of onder, meerdere naast elkaar versterken het effect. Het ophangsnoer met plafondplaatje van 10 cm doorsnee is verstelbaar tot maximaal 274 cm. De lengte van de uitwendig dimbare Decomposé Light Sospensione hanglamp in meerdere kleuren is 74 cm, de doorsnee 9,8 cm. Binnenin zit een E27 fitting waarvoor u een lamp naar keuze bij de accessoires kunt vinden. In dezelfde collectie is een tafellamp in meerdere tinten verkrijgbaar.


Productdetails
Artikel-ID 213291
Fabrikant Artemide
Designer Atelier Oï
Collectie Artemide Decomposé
Kleurenrook, goud
Materiaalaluminium
AfmetingHoogte: 74cm
Doorsnee: 9.8cm
Lengte ophangpunt: 274cm

Technische productdetails
Lichtmiddel1x LED-Peer E27/6W - exclusief
KeurmerkVDE-keurmerk VDE-keurmerk
Italiaans keurmerk Italiaans keurmerk
IsolatieBeschermklasse I Beschermklasse I
BeschermklasseIP20

Reviews

Selecteer ontwerp:


Actie

Decomposé Light Sospensione hanglamp

rook/h x Ø 74x9.8cm

3-4 weken
€ 359,00
OVP € 400,00
-10%
3-4 weken
Actie

Decomposé Light Sospensione hanglamp

goud/h x Ø 74x9.8cm

3-4 weken
€ 359,00
OVP € 400,00
-10%
3-4 weken
Jouw project - onze professionele realisatie
Kun je de gewenste versie van dit product niet vinden? Of wil je een grotere hoeveelheid bestellen? Wij bieden oplossingen op maat en ondersteunen je met individuele meubelstukken, kameroplossingen of totaalconcepten. Bespreek de mogelijkheden van je project met ons team "Ambiente Projects".

Uit dezelfde collectie

  • Grijs
  • GoudGoud
Artemide
Decompose' tafellamp
3-4 weken
€ 342,00
OVP € 380,00
-10%