Baby Cloud tafellamp

€ 243,00
4-5 weken
2 people are also interested
1 ontwerp:
Baby Cloud tafellamp / wit/scherm polyester nonwoven Ø17cm/H 23cm/voet walnoot 8x8cm/1x LED G9 3,8W/kabel transparant 200cm met schakelaar
of direct naar

Productbeschrijving

De Baby Cloud tafellamp werd door Frank Owen Gehry voor het merk Belux ontworpen. De naam van de Amerikaanse architect Frank Owen Gehry zal voor altijd verbonden blijven aan zijn meest iconische ontwerp, het Guggenheim Museum van Bilbao. Met de Cloud-lijn brengt Gehry een hommage aan de Japans-Amerikaanse ontwerper Isamu Noguchi, schepper van wereldberoemde Akari-lampencollectie. U hoeft slechts één korte blik op de Baby Cloud tafellamp te werpen om de inspiratiebron te herkennen. Het is inderdaad alsof er een klein wolkje in uw ruimte aanwezig is.

De basis van de Baby Cloud tafellamp is een blokvormige standaard van massief walnotenhout, met een lengte en breedte van 8 cm en een hoogte van 3 cm. De warme kleur van het notenhout contrasteert zeer fraai met het gebroken wit van de lampenkap, gemaakt van non-woven polyester. Door de non-wovenstructuur laat het polyester voldoende licht door, maar zorgt het ook voor een verzachtend en sfeervol effect. Het mooie van de Baby Cloud tafellamp is dat de 17 cm brede lampenkap uit meerdere polyesterdelen bestaat, die u naar believen een andere vorm kunt geven. Zo bootst de 23 cm hoge Baby Cloud tafellamp helemaal een wolk na, die immers ook niet dezelfde vorm blijft houden. De lichtbron met G6-fitting krijgt u meegeleverd; reservelampen kunt u online bestellen.


Productdetails
Artikel-ID 220139
Fabrikant Belux
Designer Frank Owen Gehry
Collectie Belux Cloud
Kleurenwit/scherm polyester nonwoven Ø17cm
Materiaalwalnoot, polyester
AfmetingHoogte: 23cm
Doorsnee: 17cm
Kabellengte: 200cm
Doorsnee lampenkap: 17cm
Gewicht0.5kg

Technische productdetails
Lichtmiddel1x LED-Pin G9/3.8W - inclusief
KeurmerkCE-keurmerk CE-keurmerk
IsolatieBeschermklasse II Beschermklasse II
BeschermklasseIP20
Verdere eigenschappenLamp met EU-stekker Lamp met EU-stekker

Reviews

Jouw project - onze professionele realisatie
Kun je de gewenste versie van dit product niet vinden? Of wil je een grotere hoeveelheid bestellen? Wij bieden oplossingen op maat en ondersteunen je met individuele meubelstukken, kameroplossingen of totaalconcepten. Bespreek de mogelijkheden van je project met ons team "Ambiente Projects".

Uit dezelfde collectie

  • Wit
Belux
Cloud XL LED hanglamp
op voorraad
€ 2.384,00
  • Wit
Belux
Cloud hanglamp
4-5 weken
vanaf € 481,00
  • Wit
Belux
Cloud LED vloerlamp
4-5 weken
€ 1.374,00
  • Wit
Belux
Cloud LED hanglamp
4-5 weken
vanaf € 831,00
  • Wit
Belux
Mamacloud LED hanglamp
4-5 weken
vanaf € 7.879,00