Voor u! Kosteloze verzending vanaf 100 € (met uitzondering van expeditiegoederen)  

DW 125 prullenbak

€ 149,00
2 weken
1 ontwerp:
DW 125 prullenbak / roestvrij staal / gepolijst / H 21cm / Ø 20cm / met swingende deksel

Pakketten vanaf € 100 gratis verzending in Nederland
Expeditiegoederen vanaf € 1200 gratis verzending in Nederland

Korting bij vooruitbetaling

Productbeschrijving
De DW 125 prullenbak werd ontworpen door het eigen designteam van het Duitse merk Decor Walther.

Dit merk is weliswaar specialist op het gebied van badkameraccessoires, maar dat bekent niet dat alles uitsluitend bestemd is voor gebruik in de badkamer. Dit elegante prullenbakje bijvoorbeeld. Dit is niet alleen praktisch in de badkamer, maar ook in het toilet, de slaapkamer of als gft-bakje in de keuken. Zijn fraaie uiterlijk mag worden gezien, en dat geldt voor alle producten van Decor Walther, dat wereldwijd wordt geprezen voor hun geraffineerde esthetiek.

De DW 125 prullenbak is gemaakt van roestvrij staal. De onderkant heeft een matte afwerking, het deksel is gepolijst en heeft een glanzend oppervlak. Het deksel bestaat uit een ronde ring met een zogeheten swingdeksel, dat draait als u er iets in gooit en daarna weer naar zijn vaste stand teruggaat, zodat het prullenbakje afgesloten blijft. De DW 125 prullenbak is cilindrisch gevormd, heeft een diameter van 20 cm en is 21 cm hoog. Ideaal dus voor het weggooien van tissues, wattenschijfjes en dergelijke in de badkamer. Desgewenst kunt u er een afvalzakje in doen, dat u vastklemt onder de ring van het deksel. Zo voorkomt u dat er nare geurtjes in blijven hangen.

Productdetails
Artikel-ID 150267
Fabrikant Decor Walther
Kleuren roestvrij staal/gepolijst
Materiaal roestvrij staal
Afmeting Hoogte: 21cm
Doorsnee: 20cm

Technische productdetails
Documenten

Levering & Retouren
2 weken
Wijze van levering: Standaard
14 dagen terugkeerbeleid

Wij voeren alle artikelen van dit merk. Kunt u een artikel niet vinden of u wenst een individuele aanbieding, stuur ons dan een aanvraag.  
Soortgelijke producten