Speciale Prijs – Alen voor StyleClub-leden
Dit product is momenteel in de aanbieding voor een speciale prijs in onze exclusieve StyleClub. Wilt u van deze speciale prijs profiteren? Hier naar de aanmelding
tekening afmetingen

KR KB tissuedoos

Artikel-ID 150259

Productbeschrijving

De KR KB tissuebox werd ontworpen door het eigen designteam van het Duitse merk Decor Walther.

Bij Decor Walther laten ze u graag baden in weelde. Letterlijk, want alle badkameraccessoires van het merk stralen luxe en raffinement uit. Bij deze tissuebox ontstaat dit gevoel door de klassiek aandoende vormgeving van het materiaal, kristalhelder transparant glas. Deze tissuebox verdient het dan ook om te worden gezien. In uw badkamer of slaapkamer staat hij even mooi als in uw woonkamer, op een dressoir of op een centrale plek in de zithoek.

De KR KB tissuebox is handgemaakt van kristalhelder glas. Dit zorgt niet alleen voor een elegante lichtinval, maar geeft tevens een bijzonder spel van licht en schaduw als de zon erop schijnt. De dikke bodem zorgt voor stabiliteit. U kunt de bovenkant van de box eraf halen wanneer u hem wilt navullen. Steek voor het sluiten van het deksel een hoekje van de tissue door het ronde gat en hij is weer klaar voor gebruik. De KR KB tissuebox heeft een bescheiden formaat van 15 x 15 x 15 cm, groot genoeg voor een standaardverpakking tissues. Het glas heeft ten slotte als voordeel dat u direct ziet wanneer hij moet worden nagevuld.

Pakketten vanaf € 100 gratis verzending in Nederland
Expeditiegoederen vanaf € 1200 gratis verzending in Nederland

Bij vooruitbetaling per bankoverschrijving ontvangt u 3% korting.

Productvarianten

KR KB tissuedoos
KR KB tissuedoos kristalhelder / transparant / bxhxd 15x15x15cm
1 week
Informatie over levertijd
1 week
€ 420,00*

Afmetingen & Extra informatie

Kleurenkristalhelder/transparant
Materiaalglas
AfmetingBreedte: 15cm
Hoogte: 15cm
Diepte: 15cm

Wij voeren alle artikelen van dit merk. Kunt u een artikel niet vinden of u wenst een individuele aanbieding, stuur ons dan een aanvraag.

 
* Alle prijzen incl. BTW, excl. verzendkosten