Lamzac O 3.0 tuin fauteuil

€ 89,00
1-2 weken
8 people are also interested
2 ontwerpen:
Lamzac O 3.0 tuin fauteuil / staal grijs/110x103x63cm lxbxh/geschikt voor binnen- en buitengebruik
of direct naar

Productbeschrijving

De Lamzac O 3.0 tuin fauteuil werd door het eigen creatieve team van het merk Fatboy ontworpen. De Nederlandse designleverancier Fatboy valt op door zijn speelse creaties en zijn spitsvondige namen. De naam van deze tuinfauteuil verwijst uiteraard naar de lamzak, de luiwammes die maar niet in actie wil komen. Als u plaatsneemt in deze Lamzac O 3.0 tuin fauteuil en volledig tot rust komt, hoeft u zich daar echt niet schuldig om te voelen. Het is zelfs de bedoeling dat u volledig onderuit gezakt geniet van uw omgeving en alle spanningen uit u laat wegvloeien. In dezelfde Lamzac-collectie vindt u ook bijpassende sofa's en comfortabele ligbedden. De Lamzac O 3.0 tuin fauteuil kunt u net als alle andere meubelstukken uit die lijn zowel binnen als buiten gebruiken.

De Lamzac O 3.0 tuin fauteuil heeft een lengte van 110 cm, een breedte van 103 cm en een hoogte van 63 cm. Hij is gevuld met veerkrachtig en zacht aanvoelend thermoplastisch polyurethaan. De bekleding bestaat uit hoogwaardig polyester, in een ripstop-weving, waardoor het extra sterk is en weinig risico op scheuren en beschadigingen heeft. Door de opvallende vorm en de ruime afmetingen zal de Lamzac O 3.0 tuin fauteuil een eyecatcher worden in uw tuin, zeker in combinatie met andere Lamzac-meubelstukken.


Productdetails
Artikel-ID 334790
Fabrikant Fatboy
Designer Maija & Kristina Isola
Collectie Fatboy Lamzac
Kleurenstaal grijs, rood
MateriaalNylon ripstop, polyethyleen zak
AfmetingLengte: 110cm
Breedte: 103cm
Hoogte: 63cm
Gewicht0.8kg

Technische productdetails
Verdere eigenschappenGeschikt voor buitengebruik Geschikt voor buitengebruik
Diversen

• Eenvoudig opblazen in 10 sec • Supersterk tot 150 kg • Comfortabele zitplaatsen voor 1 persoon • Inclusief draagtas en reparatiekit • Waterafstotend


Reviews

Selecteer ontwerp:


Lamzac O 3.0 tuin fauteuil

staal grijs/110x103x63cm lxbxh/geschikt voor binnen- en buitengebruik

1-2 weken
€ 89,00
1-2 weken

Lamzac O 3.0 tuin fauteuil

rood/110x103x63cm lxbxh/geschikt voor binnen- en buitengebruik

1-2 weken
€ 89,00
1-2 weken
Jouw project - onze professionele realisatie
Kun je de gewenste versie van dit product niet vinden? Of wil je een grotere hoeveelheid bestellen? Wij bieden oplossingen op maat en ondersteunen je met individuele meubelstukken, kameroplossingen of totaalconcepten. Bespreek de mogelijkheden van je project met ons team "Ambiente Projects".

Uit dezelfde collectie

  • Blauw
  • Groen
  • Rood
  • Grijs
  • Oranje
Fatboy
Lamzac the Original 3.0 outdoor sofa
op voorraad
vanaf € 89,00