Benjamin vloerlamp

€ 279,00
OVP € 339,00
-18%
1-2 weken
2 people are also interested
1 ontwerp:
Benjamin vloerlamp / zwart/mat/bxdxh 30x33x142cm/stofkabel zwart 300cm met voetschakelaar
of direct naar

Productbeschrijving

De Benjamin vloerlamp werd door Benny Frandsen voor zijn eigen merk Frandsen ontworpen. De oprichter van deze firma is de geestelijke vader van een aantal succesvolle designconcepten. Een van deze concepten is de Benjamin-lijn, waar u naast deze geometrisch gevormde staande lamp ook een bijpassende tafellamp kunt vinden. De strakke vormgeving en de klare lijnen die elk model uit de Benjamin-serie laat zien, maakt de Benjamin vloerlamp tot een lamp die in veel zakelijke en particuliere inrichtingen goed tot zijn recht kan komen.

De relatief onopvallende Benjamin vloerlamp heeft een hoogte van 142 cm. U ziet een mooie visuele balans in het ontwerp. Immers, doordat de lampenstandaard niet in het midden, maar richting de rand van de 30 cm brede voet is geplaatst, staat de lampenkap pal boven de voet. De lampenkap heeft een conische vorm en schijnt zijn licht naar beneden, onder een hoek van 45 graden. De lampenkap is met een bevestigingsstuk vastgemaakt aan de standaard en kan niet worden gekanteld of gedraaid. Als u de Benjamin vloerlamp wilt plaatsen, zult u precies moeten weten wat u wilt verlichten. De Benjamin vloerlamp is gemaakt van hoogwaardig metaal, voorzien van een matglanzende coating. Als lichtbron adviseert AmbienteDirect een peervormige lamp met E27-fitting, die we u graag uit voorraad leveren.


Productdetails
Artikel-ID 267587
Fabrikant Frandsen
Designer Benny Frandsen
Collectie Frandsen Benjamin
Kleurenzwart/mat
Materiaalijzer, stof
AfmetingBreedte: 30cm
Hoogte: 142cm
Diepte: 33cm
Kabellengte: 300cm
Doorsnee voet: 30cm
Gewicht6kg

Technische productdetails
Lichtmiddel1x Halogeen-Peer E27/25W - exclusief
Verdere eigenschappenLamp met EU-stekker Lamp met EU-stekker
Lamp draaibaar Lamp draaibaar

Levering & Retouren

Reviews

Jouw project - onze professionele realisatie
Kun je de gewenste versie van dit product niet vinden? Of wil je een grotere hoeveelheid bestellen? Wij bieden oplossingen op maat en ondersteunen je met individuele meubelstukken, kameroplossingen of totaalconcepten. Bespreek de mogelijkheden van je project met ons team "Ambiente Projects".

Uit dezelfde collectie

  • Zwart
  • Grijs
Frandsen
Benjamin hanglamp Ø30cm
op voorraad
€ 139,00
OVP € 167,00
-17%
  • Zwart
Frandsen
Benjamin tafellamp
1-2 weken
€ 229,00
OVP € 274,00
-16%