Inout 824 tuinstoel met armleuning

€ 537,00
4-6 weken
0 people are also interested
1 ontwerp:
Inout 824 tuinstoel met armleuning / wit/grijs/zitting van elastische bandjes/onderstel aluminium wit gelakt/59x80x58cm bxhxd
of direct naar

Productbeschrijving

De Inout 824C stoel met armleuning werd door Paola Navone voor het merk Gervasoni ontworpen.

Paola Navone is een Italiaanse ontwerpster die leiding geeft aan het creatieve team van Gervasoni en verantwoordelijk is voor een aantal succesvolle productlijnen. Als u op zoek bent naar meubilair dat zowel binnen in huis als in uw tuin geheel tot zijn recht komt, is de Inout-collectie voor u zeer interessant. Deze gemakkelijk stapelbare Inout 824C stoel met armleuning kunt u gebruiken als basis voor uw nieuwe tuininrichting.

De Inout 824C stoel met armleuning heeft een comfortabele zithoogte van 45 cm en meet 80 cm in de hoogte, 58 cm in de diepte en 59 cm in de breedte. Het frame is gemaakt van hoogwaardig aluminium dat door zijn weersbestendige laklaag geschikt is voor vele jaren buitengebruik. De aantrekkelijke gebogen vorm van de rugleuning, die naadloos overgaat in de naar achteren gerichte achterpoten, geeft uw onderrug uitstekende ondersteuning als in uw zonnige tuin geniet van een gezellig gesprek of een goed boek. Het zit- en ruggedeelte is open en bespannen met een breed vlechtwerk van elastische pvc-stroken. Onder de poten vindt u kunststof beschermdoppen die uw terrasvloer beschermen tegen beschadigingen. Kijkt u ook zeker eens naar de overige Inout-stoelen en de lichtgevende outdoor fauteuils.?


Productdetails
Artikel-ID 251420
Fabrikant Gervasoni
Designer Paola Navone
Collectie Gervasoni Inout
Kleurenwit/grijs/zitting van elastische bandjes
Materiaalaluminium, elastische riem
AfmetingBreedte: 59cm
Hoogte: 80cm
Diepte: 58cm
Zithoogte: 45cm

Technische productdetails
Verdere eigenschappenGeschikt voor buitengebruik Geschikt voor buitengebruik
stapelbaar stapelbaar

Reviews

Jouw project - onze professionele realisatie
Kun je de gewenste versie van dit product niet vinden? Of wil je een grotere hoeveelheid bestellen? Wij bieden oplossingen op maat en ondersteunen je met individuele meubelstukken, kameroplossingen of totaalconcepten. Bespreek de mogelijkheden van je project met ons team "Ambiente Projects".

Uit dezelfde collectie

  • Wit
  • Zwart
Gervasoni
InOut 44 bijzettafeltje / kruk
op voorraad
€ 615,00
  • Wit
  • Blauw
Gervasoni
Inout bijzettafel / kruk
4-6 weken
vanaf € 499,00
  • Wit
  • Blauw
Gervasoni
Inout 91 vaas
4-6 weken
€ 594,00
  • Wit
  • Blauw
Gervasoni
Inout 92 vaas
4-6 weken
€ 884,00
  • Grijs
Gervasoni
Inout 883 zonnenbed
4-6 weken
€ 2.006,00
  • Wit
Gervasoni
Inout 884 zonnenbed
4-6 weken
€ 1.407,00