Spillo staande lampe buiten

€ 799,00
OVP € 929,00
-14%
2-4 weken
0 people are also interested
1 ontwerp:
Spillo staande lampe buiten / wit/kabel zwart/h x Ø 113-177x 18cm/onderstel wit RAL 9016
of direct naar

Productbeschrijving

De Spillo staande lamp buiten werd door Constantin Wortmann voor het merk Kdln ontworpen. Constantin Wortmann is een jonge Duitse ontwerper die houdt van functioneel design. Aan zijn creaties weet hij altijd een zekere charme en elegantie te geven. Dit geldt ook voor zijn sierlijk gevormde Spillo staande lamp buiten die door zijn vloeiende en natuurlijke vormgeving de indruk maakt een bloem in de knop te zijn. Deze versie van de Spillo staande lamp buiten heeft een stabiele voet. Wij hebben ook varianten met een voet die u op uw terrasvloer moet schroeven en met een grondpen, geschikt voor uw tuin.

De Spillo staande lamp buiten heeft een hoogte van 177 cm en een snoer met een lengte van 250 cm. Het snoer is omgeven door neopreen, waardoor hij geschikt is voor buitengebruik. Deze lamp is gemaakt van metaal, voorzien van een dekkende laklaag die het metaal beschermt tegen zonlicht, vocht en weersinvloeden. De voet heeft een doorsnede van 35 cm en gaat vloeiend over in de lampenstandaard. De lampenkap heeft een diameter van 18 cm op zijn breedste stuk en is gemaakt van hoogwaardig polyethyleen, dat enigszins ondoorzichtig is. Hierdoor wordt het licht op een zachte en aangename manier verstrooid. Als lichtbron adviseren we een peervormige lamp met E27-fitting.


Productdetails
Artikel-ID 221181
Fabrikant Kdln
Designer Constantin Wortmann
Collectie Kdln Spillo
Kleurenwit/kabel zwart
Materiaalpolyethyleen, metaal
AfmetingHoogte: 177cm
Doorsnee: 18cm
Kabellengte: 250cm
Doorsnee lampenkap: 18cm
Doorsnee voet: 35cm

Technische productdetails
Lichtmiddel1x LED-Peer E27/6W - exclusief
KeurmerkVDE-keurmerk VDE-keurmerk
Italiaans keurmerk Italiaans keurmerk
CE-keurmerk CE-keurmerk
IsolatieBeschermklasse II Beschermklasse II
BeschermklasseIP65StofdichtBeschermd tegen straalwater
Verdere eigenschappenGeschikt voor buitengebruik Geschikt voor buitengebruik
Lamp met EU-stekker Lamp met EU-stekker
Lamp in hoogte verstelbaar Lamp in hoogte verstelbaar

Reviews

Jouw project - onze professionele realisatie
Kun je de gewenste versie van dit product niet vinden? Of wil je een grotere hoeveelheid bestellen? Wij bieden oplossingen op maat en ondersteunen je met individuele meubelstukken, kameroplossingen of totaalconcepten. Bespreek de mogelijkheden van je project met ons team "Ambiente Projects".