Krusin bijzettafel h 35cm

€ 1.595,00
3-4 weken
2 people are also interested
1 ontwerp:
Krusin bijzettafel h 35cm / grijs/wit/tafelblad marmer Arabescato /LxBxH 60x60x35.7cm/onderstel eik ebbenhoutkleurig gebeitst
of direct naar

Productbeschrijving

De Krusin bijzettafel h 35cm is door designer Marc Krusin voor het Amerikaanse merk Knoll International ontworpen.

Het ontwerp is een eigentijdse herinterpretatie van de klassieke Florence Knoll bijzettafel, met een frisse touch qua materiaalcombinatie en uitstraling. De lage tafel maakt deel uit van de Krusin-collectie die geïnspireerd is op traditionele ontwerpen en hier een industriële, ambachtelijke esthetiek aan toevoegt. De designmeubelserie van bijzettafels, banktafels, salontafels en stoelen laat zich eenvoudig en stijlvol combineren.

De Krusin bijzettafel h 35cm heeft een frame van massief eikenhout en een marmer blad. De lage tafel maakt indruk door de lineaire vormen die dankzij de aantrekkelijke look harmonieus passen bij andere designstijlen. De tafel heeft een lengte en breedte van 60 cm en is 35,7 cm hoog. De tafel is beschikbaar in verschillende kleurafwerkingen.

De Krusin bijzettafel h 35cm is perfect voor uw privé of zakelijke kantoor, of voor uw ontvangst- of woonruimte. Het klassieke silhouet, het frame in de vorm van een kruis en het marmer tafelblad zorgen voor een chique en artistieke uitstraling. De lage tafel van het Amerikaanse designhuis Knoll International past mooi bij de Cube 3-zitsbank, New Order sideboard en Airy salontafel die ook bij AmbienteDirect verkrijgbaar zijn.


Productdetails
Artikel-ID 224118
Fabrikant Knoll International
Designer Marc Krusin
Kleurengrijs/wit/tafelblad marmer Arabescato
Materiaaleik, marmer
AfmetingLengte: 60cm
Breedte: 60cm
Hoogte: 35.7cm

Reviews

Jouw project - onze professionele realisatie
Kun je de gewenste versie van dit product niet vinden? Of wil je een grotere hoeveelheid bestellen? Wij bieden oplossingen op maat en ondersteunen je met individuele meubelstukken, kameroplossingen of totaalconcepten. Bespreek de mogelijkheden van je project met ons team "Ambiente Projects".

Het past

  • TransparentTransparent
Kartell
Uncle Jack - Bank
2-3 weken
€ 1.609,00
  • Grijs
  • Zwart
  • Wit
  • Bruin
Muuto
Airy - Salontafel L
1-2 weken
€ 595,00
  • Grijs
  • Zwart
  • Turquoise
HAY
New Order - Sideboard 200x110cm
6-8 weken
€ 1.900,00