Snowdrop 320B bureaulamp

€ 825,00
2-3 weken
2 people are also interested
1 ontwerp:
Snowdrop 320B tafellamp / wit/onderstel zwart/Ø20cm x H:54cm
of direct naar

Productbeschrijving

De Snowdrop 320B bureaulamp is ontworpen door Thomas Harrit, Nicolai Sørensen en Kim Samson voor het merk Le Klint. De vorm van de bureaulamp is een knipoog naar het knikkende sneeuwklokje, die in het wild in de natuur voorkomt. De naam van de verlichtingsarmatuur refereert aan de sneeuwvlokken die op deze eindewinterbloem neerdalen.

De Snowdrop 320B bureaulamp valt direct op door de sierlijke boogconstructie van de arm, die aan de onderzijde vastzit aan een ronde voet en aan de bovenzijde eindigt in de handmatig gevouwen kap. Het frame is gemaakt van staal, de lampenkap is van pvc. De bureaulamp geeft een aangenaam diffuus licht, dat niet verblindend is. Het zorgt voor een warme ambiance in de ruimte. De Snowdrop 320B bureaulamp is een sieraad met sfeerlicht op het nachtkastje in de slaapkamer of op het dressoir, de vensterbank of bijzettafel in de woonkamer.

De Snowdrop 320B bureaulamp heeft een hoogte van 54 cm, de lampenkap heeft een doorsnee van 20 cm. Dankzij de kabellengte van 300 cm bent u flexibel in het plaatsen van de tafellamp, die 2,1 kg weegt. Een geschikte lampbol met E27-fitting kan bij AmbienteDirect worden besteld onder accessoires. U vindt ook de Snowdrop 320 vloerlamp uit dezelfde collectie van Le Klint.


Productdetails
Artikel-ID 139232
Fabrikant Le Klint
Designer Thomas Harrit , Nicolai Sørensen , Kim Samson
Collectie Le Klint Snowdrop
Kleurenwit
MateriaalMetaal, kunststof
AfmetingHoogte: 54cm
Doorsnee: 20cm
Kabellengte: 300cm
Doorsnee lampenkap: 20cm
Gewicht2.1kg

Technische productdetails
Lichtmiddel1x LED-Peer E27/11W - exclusief
Verdere eigenschappenLamp met EU-stekker Lamp met EU-stekker
Lamp draaibaar Lamp draaibaar
Documenten

Reviews

Jouw project - onze professionele realisatie
Kun je de gewenste versie van dit product niet vinden? Of wil je een grotere hoeveelheid bestellen? Wij bieden oplossingen op maat en ondersteunen je met individuele meubelstukken, kameroplossingen of totaalconcepten. Bespreek de mogelijkheden van je project met ons team "Ambiente Projects".

Uit dezelfde collectie

  • Wit
Le Klint
Snowdrop 320 vloerlamp
2-3 weken
€ 1.098,00