V44 bijzettafel

€ 659,00
3-4 weken
3 people are also interested
1 ontwerp:
V44 bijzettafel / bazaltgrijs RAL7012/signaalwit /gesatineerd/39,5x40x41cm lxbxh/met geleiders
of direct naar
Pakketten vanaf € 100 gratis verzending in Nederland
Expeditiegoederen vanaf € 1200 gratis verzending in Nederland
Korting bij vooruitbetaling

Productbeschrijving

De V44 - Bijzettafel met houder werd door Delphin Design voor müller möbelfabrikation ontworpen.

Dirk Loff en Thomas Wagner van Delphin Design streven met hun ontwerpen naar optimale functionaliteit en duurzame esthetiek. De in 1992 opgerichte Duitse studio ontwikkelt en produceert op economische wijze meubelconcepten voor zowel particuliere klanten als openbare instellingen.

De V44 - Bijzettafel met houder heeft een praktisch en eenvoudig design. De tafel biedt ruimte aan drankjes en snacks en heeft tevens een uitsparing voor het opbergen van kranten en tijdschriften. Het elegante, moderne ontwerp is integreerbaar in uw woonkamer en in publieke ruimtes zoals een wachtkamer.

De bijzettafel is vervaardigd uit stevig plaatstaal en heeft een maximaal draagvermogen van 25 kg. Het model is verkrijgbaar in verschillende kleuren, die u onder Productvarianten terug kunt vinden. De tafel is 39,5 cm lang, 40 cm breed en de hoogte bedraagt 41 cm. De tafel is voorzien van vilten vloergeleiders, zodat bij verplaatsing geen krassen op uw vloer ontstaan.

Naast de V44 - Bijzettafel met houder vindt u in onze online winkel tevens een secretaire, een bar en een statafel van müller möbelfabrikation.


Productdetails
Artikel-ID 227062
Fabrikant müller möbelfabrikation
Designer delphin design
Kleurenbazaltgrijs RAL7012/signaalwit /gesatineerd
Materiaalstaal
AfmetingLengte: 39.5cm
Breedte: 40cm
Hoogte: 41cm
Duurzaamheid

Technische productdetails
Diversen

laadvermogen max. 25 kg

Documenten

Levering & Retouren
3-4 weken
Wijze van levering: Standaard
30 dagen terugkeerbeleid

Reviews

Jouw project - onze professionele realisatie
Kun je de gewenste versie van dit product niet vinden? Of wil je een grotere hoeveelheid bestellen? Wij bieden oplossingen op maat en ondersteunen je met individuele meubelstukken, kameroplossingen of totaalconcepten. Bespreek de mogelijkheden van je project met ons team "Ambiente Projects".

Het past