A-Round-U bankmodule 1,5 zits

€ 1.000,00
2 weken
3 people are also interested
1 ontwerp:
A-Round-U bankmodule 1,5 zits / wit/Boucle/100x74x100cm bxhxd
of direct naar
Pakketten vanaf € 100 gratis verzending in Nederland
Expeditiegoederen vanaf € 1200 gratis verzending in Nederland
Korting bij vooruitbetaling

Productbeschrijving

De A-Round-U bankmodule 1,5 zits werd door de eigen designafdeling van het merk pols potten ontworpen. Heeft u een zithoek gepland en komt u niet goed uit met de standaardmaten van veel sofa's en hoekbanken? Met de modules uit de A-Round-U-serie, waartoe ook deze A-Round-U bankmodule 1,5 zits behoort, kunt u naar eigen smaak en inzicht uw eigen zithoek samenstellen. Het maakt niet uit of u dit doet voor uw eigen thuis of voor een zakelijke loungeruimte. De tijdloos charmante A-Round-U bankmodule 1,5 zits past met de overige modules uit dezelfde lijn in veel verschillende interieurstijlen.

De A-Round-U bankmodule 1,5 zits heeft een hoogte van 74 cm en een breedte en diepte van elk 100 cm. Deze ruim bemeten bankmodule staat op vier kunststof poten die uit het zicht geplaatst zijn. Om uw vloer intact te houden is het verstandig om viltglijders onder de poten te monteren. De zithoogte van deze bankmodule bedraagt 46 cm. Deze hoogte is comfortabel als u rechtop wilt zitten, maar als u onderuit wilt zakken en ontspannen, zult u merken dat de vorm van de zitting en de rugleuning daar zeer goed toe geëigend zijn. Het frame van deze module is gemaakt van gelamineerd hout en sterke Nozag-veren zorgen voor het nodige zitcomfort. De polstering bestaat uit zacht schuimmateriaal en de bekleding is gemaakt van polyester.


Productdetails
Artikel-ID 290129
Fabrikant pols potten
Kleurenwit/Boucle
Materiaal95% polyethyleen, 5% polyacryl
AfmetingBreedte: 100cm
Hoogte: 74cm
Diepte: 100cm
Zithoogte: 46cm
Gewicht34kg

Levering & Retouren
2 weken
Wijze van levering: Levering tot aan de voordeur

Levering tot aan de voordeur:
 

Inbegrepen
  • Volgen van zendingen
  • Telefonische overeenkomst over de leveringsdatum
  • Levering aan de voordeur

Niet inbegrepen:
  • Transport in uw woning
  • Verwijdering van verpakkingen en pallets
30 dagen terugkeerbeleid

Reviews

Jouw project - onze professionele realisatie
Kun je de gewenste versie van dit product niet vinden? Of wil je een grotere hoeveelheid bestellen? Wij bieden oplossingen op maat en ondersteunen je met individuele meubelstukken, kameroplossingen of totaalconcepten. Bespreek de mogelijkheden van je project met ons team "Ambiente Projects".

Uit dezelfde collectie