A-Round-U kwart cirkel bank module

€ 2.000,00
2 weken
3 people are also interested
1 ontwerp:
A-Round-U kwart cirkel bank module / wit/Boucle/167x74x167cm bxhxd
of direct naar
Pakketten vanaf € 100 gratis verzending in Nederland
Expeditiegoederen vanaf € 1200 gratis verzending in Nederland
Korting bij vooruitbetaling

Productbeschrijving

De A-Round-U kwart cirkel bank module werd door de eigen designafdeling van het merk pols potten ontworpen. Als u in uw huis een zithoek wilt inrichten, heeft u de keuze uit veel verschillende designsofa's en fauteuils. Het kan voorkomen dat u hiermee niet uitkomt. Kiest u dan voor een modulair op te bouwen systeem, zoals de A-Round-U-collectie van pols potten,waar deze A-Round-U kwart cirkel bank module een van de basismodules is. De A-Round-U-lijn geeft u alle mogelijkheden om uw zithoek zo in te richten dat u optimaal van uw ruimte gebruik maakt, geheel conform uw persoonlijke voorkeur.

De A-Round-U kwart cirkel bank module heeft een hoogte van 74 cm, een diepte van 167 cm, een breedte van eveneens 167 cm en een zithoogte van 46 cm. Hij is gemonteerd op kleine pootjes van kunststof die vrijwel onzichtbaar blijven. Als u viltglijders onder de pootjes plakt, weet u zeker dat uw vloer geen risico op krassen loopt. Het frame van deze A-Round-U kwart cirkel bank module bestaat uit een zeer goede kwaliteit gelamineerd hout. De dikke polstering van hoogwaardig schuimmateriaal geeft uw bank stevigheid en veerkracht, wat nog versterkt wordt door het gebruik van solide Nozag-vering. De zachte bekleding bestaat uit zacht aanvoelend polyester.


Productdetails
Artikel-ID 290135
Fabrikant pols potten
Kleurenwit/Boucle
Materiaal95% polyethyleen, 5% polyacryl
AfmetingBreedte: 167cm
Hoogte: 74cm
Diepte: 167cm
Zithoogte: 46cm
Gewicht41kg

Levering & Retouren
2 weken
Wijze van levering:
Levering tot aan de voordeur

Levering tot aan de voordeur:
 

Inbegrepen
  • Volgen van zendingen
  • Telefonische overeenkomst over de leveringsdatum
  • Levering aan de voordeur

Niet inbegrepen:
  • Transport in uw woning
  • Verwijdering van verpakkingen en pallets
30 dagen terugkeerbeleid

Reviews

Jouw project - onze professionele realisatie
Kun je de gewenste versie van dit product niet vinden? Of wil je een grotere hoeveelheid bestellen? Wij bieden oplossingen op maat en ondersteunen je met individuele meubelstukken, kameroplossingen of totaalconcepten. Bespreek de mogelijkheden van je project met ons team "Ambiente Projects".

Uit dezelfde collectie