Coral Reef vaas

€ 300,00
2 weken
2 people are also interested
1 ontwerp:
Coral Reef vaas / wit/geglazuurd/40x16x24cm lxbxh
of direct naar

Productbeschrijving

De Coral Reef vaas is ontworpen door Norman Trapman voor het merk Pols Potten. De naam van de bijzondere, expressieve vaas verwijst naar het koraalrif, een ecosysteem onder water dat is opgebouwd door duizenden soorten koraaldiertjes. Dankzij de kleine tentakels lijkt het enigszins op de zeeanemoon. De artistieke Coral Reef vaas staat ook wel bekend als tulpenvaas.

Het ontwerp van de designvaas is gebaseerd op de even elegante Delfts blauwe vaas uit de zeventiende eeuw, dat destijds een pronkstuk was voor tulpen. Deze bloemsoort was eeuwen geleden even schaars als felbegeerd. De Coral Reef vaas is gemaakt om kleurige tulpen of andere bloemen in de spotlights te plaatsen. Het woonaccessoire met zijn gedetailleerde koraalvorm is ook zonder bloemen een kunstwerk in de kamer.

De Coral Reef vaas heeft een lengte van 40 cm, een breedte van 16 cm en een hoogte van 24 cm. De vaas is gemaakt van wit geglazuurd porselein en weegt 2,75 kg. Het is een icoon uit de collectie van het Nederlandse designhuis Pols Potten, een stijlvolle verzameling van individuele stengelhouders die Moeder Natuur nabootst in de vorm van een onderwaterrif. De Coral Reef vaas heeft 20 openingen voor evenzovele tulpen of andere kleine bloemknoppen en is geschikt voor binnengebruik.


Productdetails
Artikel-ID 267866
Fabrikant pols potten
Designer Norman Trapman
Collectie Pols Potten Coral
Kleurenwit/geglazuurd
Materiaalporselein
AfmetingLengte: 40cm
Breedte: 16cm
Hoogte: 24cm
Gewicht2.8kg

Reviews