Mu armleunstoel

€ 149,00
1-2 weken
0 people are also interested
1 ontwerp:
Mu armleunstoel / zwart/bxhxd 56x57x60cm/onderstel chroom
of direct naar

Productbeschrijving

De Mu armleunstoel werd door Hanyi Huang voor Radius ontworpen.

De bijna ontroerende eenvoud van deze stapelbare stoel is een lust voor het oog van designliefhebbers die houden van een rustige vormgeving die past in een strak modern interieur. Traditionele details uit het industrieel design vallen in het totaal ontwerp stijlvol samen met eigentijdse constructiemethoden en optimaal comfort qua zitgemak. Met een of meerdere exemplaren van de Mu - Armleunstoel kiest u voor een waardevolle aanvulling op de met zorg en aandacht samengestelde inrichting van uw woning.

Hanyi Huang is een van oorsprong Chinese designer. Zij studeerde aan de Domus Academie waar zij de basis legde voor haar vakmanschap en creativiteit. Haar grote vakmanschap en unieke ideeën over modern design hebben haar onder de aandacht gebracht van internationaal bekende merken waarvoor zij uiteenlopende opdrachten realiseert. De efficiëntie, schoonheid en originaliteit van haar creaties leverde Hanyi Huang verschillende prijzen op zoals onder andere de Red Dot Award, de iF Gold Award en de Young Creative Entrepreneur Award.

De Mu - Armleunstoel van fabrikant Radius is gemaakt van hoogwaardig polyethyleen, staal en chroom. U kunt dit aantrekkelijke model eenvoudig bestellen in de online winkel van AmbienteDirect.


Productdetails
Artikel-ID 234542
Fabrikant Radius Design
Designer Hanyi Huang
Kleurenzwart
Materiaalpolyethyleen, staal chroom
AfmetingBreedte: 56cm
Hoogte: 57cm
Diepte: 60cm
Zithoogte: 44cm
Hoogte armleuning: 66.5cm

Technische productdetails
Verdere eigenschappenstapelbaar stapelbaar

Reviews

Selecteer accessoires

Radius Design

Zitkussen voor Mu/Muse
zwart/vinyl/lxb 41,5x39,5cm
nog maar 1 op voorraad
€ 29,30
OVP € 39,00
-25%
Jouw project - onze professionele realisatie
Kun je de gewenste versie van dit product niet vinden? Of wil je een grotere hoeveelheid bestellen? Wij bieden oplossingen op maat en ondersteunen je met individuele meubelstukken, kameroplossingen of totaalconcepten. Bespreek de mogelijkheden van je project met ons team "Ambiente Projects".

Het past

  • Wit
  • Grijs
Gervasoni
Gray 50 bureau
4-6 weken
€ 2.184,00