Muse armleunstoel

€ 169,00
1-2 weken
2 people are also interested
1 ontwerp:
Muse armleunstoel / wit/bxhxd 59x79x60cm/onderstel wit
of direct naar

Productbeschrijving

De Muse armleunstoel werd door designer Hanyi Huang ontworpen voor fabrikant Radius.

Deze stoel is gemaakt met een veerkrachtige rugleuning evenals gebogen armsteunen. De rugleuning is voorzien van een 'comfort-swing-function', wat maakt dat u relaxed achterover kunt leunen. Dankzij dit ergonomische design is de stoel uitermate geschikt voor aan de keukentafel, maar ook voor kantooromgevingen.

Het meest unieke aspect van de Muse - Armleunstoel is echter een kenmerk waar ontwerper Huang speciale aandacht aan besteed heeft: de poten. De poten die Huang voor deze stoel ontworpen heeft, zitten niet vast aan de kuip. Ze zijn gemakkelijk vast te draaien, waardoor u elke poot afzonderlijk kunt vastzetten. Ook wanneer u de stoel plaatst op een ongelijke ondergrond, zult u dus altijd stabiel kunnen zitten.

Kies voor een felle kleur zoals groen of oranje wanneer u een statement wilt maken in uw inrichting. Ook kunt u kiezen voor de varianten wit, zilver of zwart met diverse kleuren onderstellen. AmbienteDirect biedt u daarnaast bijpassende kussens in verschillende kleuren, die speciaal ontworpen zijn voor de Muse - Armleunstoel. Laat u inspireren door het verbluffende ontwerp van deze stoel.


Productdetails
Artikel-ID 234530
Fabrikant Radius Design
Designer Hanyi Huang
Kleurenwit
Materiaalpolyethyleen. Gepoedercoat metaal
AfmetingBreedte: 59cm
Hoogte: 79cm
Diepte: 60cm
Zithoogte: 43cm
Hoogte armleuning: 66.5cm

Technische productdetails
Verdere eigenschappenin hoogte verstelbaar in hoogte verstelbaar

Reviews

Selecteer accessoires

Radius Design

Zitkussen voor Mu/Muse
zwart/vinyl/lxb 41,5x39,5cm
nog maar 1 op voorraad
€ 29,30
OVP € 39,00
-25%
Jouw project - onze professionele realisatie
Kun je de gewenste versie van dit product niet vinden? Of wil je een grotere hoeveelheid bestellen? Wij bieden oplossingen op maat en ondersteunen je met individuele meubelstukken, kameroplossingen of totaalconcepten. Bespreek de mogelijkheden van je project met ons team "Ambiente Projects".

Het past

  • Wit
  • Grijs
Gervasoni
Gray 50 bureau
4-6 weken
€ 2.184,00