Alumina Nine Pendant hanglamp

€ 1.215,00
2 weken
3 people are also interested
1 ontwerp:
Alumina Nine Pendant hanglamp / krijtwit/9x fitting E27 aluminium gepoedercoat 9,3x5cm hxØ/baldakijn staal gepoedercoat 5x50,8cm hxØ/stofkabel grijs-wit 300cm/dimbaar
of direct naar

Productbeschrijving

De Alumina Nine Pendant hanglamp werd door de eigen vormgevers van het merk Tala ontworpen. Veel stijlvolle designlampen stammen nog uit een tijd dat siergloeilampen geproduceerd en verkocht werden. Toen de gloeilamp uitgefaseerd raakt, ontstond behoefte aan led-sierlampen, om de oude designlampen te respecteren. Het Britse Tala sprong hier succesvol op in en geldt op dit moment als een van de belangrijkste leveranciers van stijlvolle designlichtbronnen. Deze Alumina Nine Pendant hanglamp is speciaal ontwikkeld voor de eigen sierlichtbronnen. Hij is zeer geschikt voor grote, open ruimtes, waarin hij de rol van kroonluchter vervult. U kunt zelf bepalen welke sierlichtbronnen u voor de Alumina Nine Pendant hanglamp extra aanschaft.

De Alumina Nine Pendant hanglamp heeft een grote ronde baldakijn met een doorsnede van 50,8 cm en een hoogte van 5 cm. Hij is gemaakt van staal en voorzien van een mooie poedercoating. Aan deze baldakijn vindt u negen cilindrisch gevormde lampen, elk met een stoffen ophangkabel van elk 300 cm. U kunt de ophangkabels elk op de voor u gewenste hoogte instellen en zo een eigen ontwerp creëren. De lampen zijn gemaakt van gecoat aluminium, met een hoogte van 9,3 cm en een diameter van 5 cm. U kunt de Alumina Nine Pendant hanglamp aansluiten op een dimmer, om hem meer sfeervol te laten schijnen. De lichtbronnen die u nodig heeft, moeten een grote E27-fitting hebben.


Productdetails
Artikel-ID 284327
Fabrikant Tala
Designer Tala Studio
Collectie Tala Nine Pendant
Kleurenkrijtwit/9x fitting E27 aluminium gepoedercoat 9,3x5cm hxØ
Materiaalstaal, aluminium
AfmetingLengte: 22cm
Breedte: 15cm
Hoogte: 24cm
Kabellengte: 300cm
Lengte ophangpunt: 314.3cm
Doorsnee baldakijn: 50.8cm
Doorsnee lampenkap: 5cm
Gewicht3.7kg

Technische productdetails
KeurmerkCE-keurmerk CE-keurmerk
IsolatieBeschermklasse I Beschermklasse I
BeschermklasseIP20
Documenten

Reviews

Jouw project - onze professionele realisatie
Kun je de gewenste versie van dit product niet vinden? Of wil je een grotere hoeveelheid bestellen? Wij bieden oplossingen op maat en ondersteunen je met individuele meubelstukken, kameroplossingen of totaalconcepten. Bespreek de mogelijkheden van je project met ons team "Ambiente Projects".