Graphite Nine Pendant with Voronoi II hanglamp

€ 2.019,00
2 weken
2 people are also interested
1 ontwerp:
Graphite Nine Pendant with Voronoi II hanglamp / grafiet/baldakijn zwart Ø50,8cm/poedercoating/dimbaar/9x Voronoi II LED E27 FILAMENT 360° 3W => 14W/1080lm/2200K/CRI95/3x E27-fitting HxØ 8,5x5cm
of direct naar

Productbeschrijving

De Graphite Nine Pendant with Voronoi II hanglamp is ontworpen door Tala Studio voor het merk Tala. Het Engelse merk kenmerkt zich unieke armaturen en karakteristieke lichtbronnen die een lust zijn voor het oog. Dat geldt ook voor deze volumineuze hanglamp, welke een dramatisch statement maakt in ieder interieur. Deze hangende armatuur is een combinatie van negen Graphite-hangers met negen Voronoi II lichtbronnen. De grote ronde plafondbaldakijn van donker essenhout zorgt ervoor dat er voldoende ruimte is om de hangers te bevestigen en laat alle aandacht uitgaan naar de bijzondere lampen. Het trapsgewijze armatuur heeft 5 meter gevlochten draad tot zijn beschikking waardoor u de lampen op elke gewenste hoogte kunt afstellen.

De Voronoi II lampen zijn gemaakt van hoogwaardig mondgeblazen glas en zijn in een druppelvorm geblazen. Deze bijzondere vorm inclusief de spiraalvormige gloeidraad, maken de lamp opvallend en uniek. De lampen geven een extra warm licht van 2200 K met een lichtopbrengst van 210 lm af en beschikken over de dim-to-warm technologie. Het licht verspreidt zich naar alle kanten en met een fase-afsnijdingsdimmer is de armatuur dimbaar. De Graphite Nine Pendant with Voronoi II hanglamp heeft een totale hoogte van 500 cm en de baldakijn heeft een doorsnede van 50,8 cm. De Graphite Nine Pendant with Voronoi II hanglamp is door zijn lengte ideaal voor een grote foyer of om op te hangen in het midden van een hoge hal of wenteltrap.


Productdetails
Artikel-ID 188132
Fabrikant Tala
Designer Tala Studio
Collectie Tala Nine Pendant
Kleurengrafiet/baldakijn zwart Ø50,8cm/poedercoating/dimbaar
Materiaalstaal, glas, messing, essenhout
AfmetingHoogte: 500cm
Doorsnee: 50.8cm
Kabellengte: 500cm
Doorsnee baldakijn: 50.8cm
Doorsnee lampenkap: 5cm

Technische productdetails
Lichtmiddel9x LED-Peer E27/3W - inclusief
KeurmerkCE-keurmerk CE-keurmerk
IsolatieBeschermklasse II Beschermklasse II
BeschermklasseIP54StofbestendigBeschermd tegen spatten

Reviews

Jouw project - onze professionele realisatie
Kun je de gewenste versie van dit product niet vinden? Of wil je een grotere hoeveelheid bestellen? Wij bieden oplossingen op maat en ondersteunen je met individuele meubelstukken, kameroplossingen of totaalconcepten. Bespreek de mogelijkheden van je project met ons team "Ambiente Projects".