Copper Round LED pendellamp Ø25cm

€ 479,00
OVP € 549,00
-13%
3-4 weken
2 people are also interested
1 ontwerp:
Copper Round LED pendellamp Ø25cm / koper/glanzend/Ø 25cm
of direct naar

Productbeschrijving

De Copper Round LED pendellamp Ø 25 cm is in 2005 ontworpen door Andreas Ostwald voor het merk Tom Dixon. De hanglamp trekt de aandacht door het sterk reflecterende oppervlak en de warme, metaalachtige gloed van het gereflecteerde licht dat naar beneden wordt uitgestraald. De Duitse ontwerper liet zich inspireren door de oppervlakten van zonnebrillen en ruimtehelmvizieren, die hun reflecterende en getinte laag krijgen in een innovatief proces van vacuümmetallisatie.

De bijzondere, glanzende uitstraling van de Copper Round LED pendellamp Ø 25 cm is bereikt door een dunne laag koper aan te brengen op het oppervlak van een lichtgewicht bol van polycarbonaat. Grote kamers worden effectief weerspiegeld in de reflecterende pendellamp en kleine kamers lijken hierdoor optisch groter. De Copper Round LED pendellamp Ø 25 cm kan individueel worden opgehangen of gegroepeerd in een spectaculaire opstelling van weerspiegelende lampenbollen.

De Copper Round LED pendellamp Ø 25 cm heeft een transparante kabel van 250 cm. De hanglamp is geschikt voor een lampbol met E17-fitting met een maximaal vermogen van 28W. De dimbare pendellamp is door de geïntegreerde led-module energiezuinig en heeft een lange levensduur. Bij AmbienteDirect heeft u de kans om de Copper Round LED pendellamp Ø 25 cm stijlvol te combineren met de Copper Wide pendellamp en Copper Round pendellamp ø 25 cm uit dezelfde collectie van Tom Dixon.


Productdetails
Artikel-ID 282561
Fabrikant Tom Dixon
Designer Andreas Ostwald
Collectie Tom Dixon Copper
Kleurenkoper/glanzend
MateriaalPolycarbonaat, koper
AfmetingDoorsnee: 25cm
Kabellengte: 250cm
Doorsnee lampenkap: 25cm

Technische productdetails
KeurmerkVDE-keurmerk VDE-keurmerk
Italiaans keurmerk Italiaans keurmerk
IsolatieBeschermklasse I Beschermklasse I
BeschermklasseIP20
Diversen

De geïntegreerde LED-module kan volledig worden onderhouden en indien nodig zijn vervangende onderdelen en aangepaste drivers verkrijgbaar bij de fabrikant.

Documenten

Reviews

Jouw project - onze professionele realisatie
Kun je de gewenste versie van dit product niet vinden? Of wil je een grotere hoeveelheid bestellen? Wij bieden oplossingen op maat en ondersteunen je met individuele meubelstukken, kameroplossingen of totaalconcepten. Bespreek de mogelijkheden van je project met ons team "Ambiente Projects".

Uit dezelfde collectie

  • Zwart
Tom Dixon
Copper Round pendellamp Ø25cm
3-4 weken
€ 429,00
OVP € 489,00
-12%
  • Zwart
Tom Dixon
Copper Wide pendellamp
op voorraad
€ 639,00
OVP € 729,00
-12%