DW 6203 WC-borstel voor wandmontage

€ 214,00
5-14 maanden
0 people are also interested
1 ontwerp:
DW 6203 WC-borstel voor wandmontage / chroom/white/glanzend/11x10,5x44cm lxbxh
of direct naar

Productbeschrijving

De DW 6203 WC-borstel voor wandmontage werd ontworpen voor het Duitse label Decor Walther.

Decor Walther is sinds 1973 een toonaangevende naam op het gebied van kwalitatief hoogwaardige badkameraccessoires. Deze DW 6203 - WC-borstel voor wandmontage kan dankzij zijn slanke vormgeving moeiteloos in zelfs de kleinste ruimten worden opgehangen. De verfijnde contouren maken dit noodzakelijke accessoire tot een elegante toevoeging aan iedere sanitaire ruimte. Doordat de borstel discreet schuilgaat in een glanzende houder maakt uw toilet altijd een nette en verzorgde indruk. De vierkante container voorkomt dat het water druppelt, en helpt u om uw borstel zo schoon mogelijk te houden.

De DW 6203 - WC-borstel voor wandmontage past dankzij zijn elegante vormgeving goed in elk type interieur. Niet alleen privéruimten, maar ook hotels, openbare toiletten of het gastentoilet van uw praktijkruimte zullen zo een waardig aanzien krijgen. Laat u verrassen door deze duurzame set, waarvan de borstel indien nodig vervangen kan worden.

Zoekt u een consistente stijl voor uw badkamer of toilet? Bekijk dan ook eens de andere accessoires uit de collectie van dit Duitse label. Van een toiletrolhouder tot een zeepdispenser of handdoekenrek: u vindt het bij AmbienteDirect.


Productdetails
Artikel-ID 239889
Fabrikant Decor Walther
Kleurenchroom/white/glanzend
Materiaalporselein, chroom
AfmetingLengte: 11cm
Breedte: 10.5cm
Hoogte: 44cm

Levering & Retouren

Reviews